Teknolojik gelişmeler dünyayı değiştirmeye devam ediyor. Son zamanlarda kripto paraya olan ilgi bir çok şirketin gözünden kaçmadı. 2021 yılının ilk ayında 35 bin dolara kadar yükselen Bitcoin bugünlerde 55 bin dolar seviyesinde seyretmeye devam ediyor.

HAYATA GEÇİRİLECEK
Kripto para piyasasına olan ilgi ile birçok borsa da ortaya çıktı. Kripto para birimlerine olan ilgi sadece finans kuruluşlarını değil ayrıca futbol kulüplerinin de dikkatini çekti. Dünyada birçok takım kendi taraftar coinlerini oluşturarak kripto para piyasasında varlığını sürdürmek istiyor. Kulüplere ve yatırımcılarına da gelir sağlayan bu yöntem bir çok kulüp tarafından hayata geçirilmeye başlandı.

11 EKİM'DE PİYASADA OLACAK
Sezon başında ünlü kripto para borsalarından olan bitexen ile sponsorluk anlaşması yapan Sakaryaspor yönetimi şimdi de bitexen borsasında Sakaryaspor tokeni için sona geldi. Kulübe ciddi bir anlamda gelir sağlaması beklenen taraftar tokeninin şuan için sadece bitexen borsasında olacak. Sakaryaspor'un çıkaracağı token 11 Ekim tarihine bitexen borsasında ön satışa çıkarılacak. Taraftar tokeninin ismi ise 'SKRY' olacak.