Sakaryaspor, gündeme gelen transfer yasağı ile ilgili sosyal medya hesabından yazılı bir açıklama yaptı. Açıklamada, "Kulübümüz ilk transfer döneminde transfere engel dosya bedeli olan 5 milyon 52 bin TL’yi ödeyerek transferi açtığı gibi ikinci transfer döneminde de transfere engel bir dosya bulunması halinde transferi açacaktır." denildi.

Konu ile ilgili kulüpten yapılan yazılı açıklamada şu ifadelere yer verildi:

"Bazı basın yayın organlarında çıkan "Sakaryaspor'a Transfer Yasağı" başlığını taşıyan haberlerden dolayı kulübümüz açıklama yapma gereği hissetmiştir.

"TRANSFER YASAĞI KALDIRILDI"
Göreve geldiğimiz tarihten itibaren; kulübümüzün transfer yapmasına engel olan Aydın Yılmaz, Devrim Taşkaya, Fatih Tultak, Serkan Odabaşoğlu, Berkay Can Değirmencioğlu, Hamza Özdemir, İsmail Ertekin, Şaban Yıldırım, Ahmet Sabri Fener, Ferit Erişçi, Yaser Hacımustafaoğlu, Okan Eken, Taşkın İlter, Ali Şen Kandil, Ali Özgün dosyalarına toplamda 5 milyon 52 bin TL ödenerek transfer yasağımız kaldırılmıştır.

Kulübümüz ilk transfer döneminde transfere engel dosya bedeli olan 5 milyon 52 bin TL’yi ödeyerek transferi açtığı gibi ikinci transfer döneminde de transfere engel bir dosya bulunması halinde transferi açacaktır.

Taraftarımızın ve camiamızın gönlü rahat olsun.

Yeşil siyah saygılarımızla."