Misli.com 2. Lig Kırmızı Grup 13'üncü hafta erteleme maçında Sakaryaspor, sahasında Elazığspor'u konuk etti. İlk yarısı golsüz biten maçta Sakaryaspor, ikinci yarıda 53. dakikada Ümit Yasin Arslan ve 75. dakikada ise Ali Özgün'ün golüyle Elazığspor karşısında galibiyet elde etti. 

Ligin 12. haftasında Pendikspor engelini 2-0'la geçen yeşil-siyahlı ekip, Elazığspor'u da 2-0 mağlup ederek bu haftayı da kayıpsız geçti. Yeşil-siyahlılar üst üste 4. galibiyetine imza attı. 

MAÇTAN DAKİKALAR

Maç sonucu: Sakaryaspor 2-0 Elazığspor

90' Zorlu mücadelenin hakemi son düdüğü çaldı ve karşılaşma sona erdi. Sahadan 2-0'lık skorla galip ayrılan temsilcimiz Sakaryaspor, 3 puanın sahibi oldu.

87' Sakaryaspor'da üç oyuncu değişikliği birden! Teknik direktör Murat Balaban oyuna Emirhan, Caner ve Oğuzhan'ı alırken oyundan çıkan isimler Muhammet, Çağrı ve Ali.

83' Aynı pozisyonun devamında Cengizhan bir kez daha ceza sahası içerisinden şansını deniyor. Ama vuruşu kalenin yanından auta çıktı.

82' Elazığspor'da kaptan Cengizhan ceza sahası dışarısından güzel bir şut vuruyor. Kalecimiz Oğuz Çalışkan aynı güzellikle kurtardı.

75' Sakaryaspor'da Abdülaziz'in kanattan güzel ortasında Ali Özgün takımının 2'nci golünü kaydederek 2-0 öne geçti.

75' GOOOOOOOLL! ALİ ÖZGÜN 2-0

66' Muhammet Reis ile kullandığımız kornerde Ümit Yasin'in vuruşunu çizgiden Elazığspor defansı çıkartıyor.

64' Sakaryaspor'da oyuncu değişikliği! Hasan Bilal yerini Abdülaziz Solmaz'a bırakıyor.

56' Kaleci Oğuz'dan mükemmel kurtarış! Cengizhan'ın yerden ortasında Yusuf Ensar'ın vuruşunda Oğuz'dan kritik bir kurtarış geldi.

53' Muhammet Reis ile duran topta ceza sahası içerisine ortalanan top oluşan karambolde son olarak top Ümit Yasin'in önünde kaldı. Ümit boş kaleye topu yuvarlayarak takımını 1-0 öne geçti.

53' GOOOOOOOOLL! Ümit Yasin Arslan ile öne geçtik. 1-0

52' Elazığspor direğe takıldı! Oğuz Çalışkan'ın büyük hatasında Murat Ceylan'ın vuruşu direkten oyun alanına döndü.

49' Sakaryaspor üst üste kullandığı kornerlerle golü aradı ama başarılı olamadı.

46'  İkinci yarıya Sakaryaspor başlıyor.

İlk yarı sonucu: Sakaryaspor 0-0 Elazığspor

45' Hakem Mehmet Türkmen ilk yarıyı bitiren düdüğü çaldı. İlk yarı başladığı gibi 0-0'lık eşitlikle bitiyor.

42' Muhammet Reis'in defans arkasına attığı pasta Devrim topu iyi kontrol edebilseydi önemli bir pozisyon olabilirdi.

40' Canberk'in yerden ortasında Hasan Bilal'in vuruşu defansa çarparak kornere gitti! Muhammet Reis ile kullandığımız kornerde Ali Özgün'ün vuruşu üst ağlarda kaldı..

36' Muhammet Reis'ten mükemmel bir vuruş geldi. Elazığspor kalecisindende aynı güzellikte bir kurtarış.

21' Sakaryaspor %100'lük bir pozisyondan yararlamadı! Muhammet Reis'in mükemmel pasında Azad Filiz kaleci ile karşı karşıya kaldığı pozisyonda kaleci Ali Karataş'a takıldı.

19' Ali Özgün defans arkasına iyi sarktı ama hakemin ofsayt bayrağı havada.

16' Sakaryaspor bu dakikalarda temposunu arttırdı. Devrim Taşkaya'nın ortasında Azad Filiz'den önce defans araya girerek topu kornere gönderdi.

15' Sakaryaspor Muhammet Reis ile önemli bir pozisyondan yararlanamadı. Devrim Taşkya'nın pasında ceza sahasında topla buluşan Muhammet Reis'in çaprazdan vurduğu şut auta çıktı.

10' Sakaryaspor maçtaki ilk tehlikeli atağını gerçekleştirdi. Çağrı Ortakaya'nın defans arkasına aşırttığı pasta Hasan Bilal'in vuruşu kaleci Ali Karataş'ta kaldı. 

5' Mücadelede ilk tehlikeli atak Elazığspor'dan geldi. Eski Sakaryasporlu Tufan Kelleci'nin sağ kanattan ceza sahası içerisine gönderdiği pasta topla buluşan Yusuf Ensa'nın bekletmeden vurduğu top kalenin hemen üstünden dışarı çıktı.

1' Maç başladı.

İLK 11'LER
Sakaryaspor:
Oğuz Çalışkan, Canberk Ömer Özdemir, Alpay Koçaklı, Ümit Yasin Arslan, Muhammet Reis, Ali Özgün, Berkay Can Değirmencioğlu, Devrim Taşkaya, Azad Filiz, Çağrı Ortakaya, Hasan Bilal 

Elazığspor: Ali Karataş, Onur Aksu, Ömer Faruk Aydemir, Murat Ceyhan, Cengizhan Akgün, Hebat Alan, Tufan Kelleci, Kadir Taşoğlu, Yiğitcan Erdoğan, Muhammet Umut Akbulut, Yusuf Ensar Poyrazlı