TFF 2.Lig Kırmızı Grup 31.Hafta müsabakasında Sakaryaspor'un konuğu İstanbul ekibi Pendikspor oldu. Yeşil-siyahlılar maç boyunca bir çok pozisyondan yararlanamazken konuk ekip Pendikspor maçın uzatma anlarında penaltı kazandı.

Oğuz Çalışkan, penaltıda Göksu'nun vuruşunda gole izin vermedi. Sakaryaspor bu sonuçla birlikte evindeki puan kayıplarına bir yenisini ekledi. Ligde ise puanını 57'ye çıkartarak Van'ın puan kaybettiği haftada üçüncü sırada kaldı.

*** MAÇTAN ÖNEMLİ DAKİKALAR***

Maç sonucu: Sakaryaspor 0-0 Pendikspor 

90' OĞUZ PENALTIYI KURTARDI! Göksu'nun kullandığı penaltıda kaleci Oğuz gole izin vermedi. 

90' Sakaryaspor'da kullanılan köşe vuruşu sonrasında Pendikspor kontra atakla hızlı geldi. Canberk'in müdahalesi sonucunda Pendiksporlu futbolcu yerde kaldı, hakem penaltı noktasını gösterdi.

84' Pendikspor'da Mahmut Caner Alioğlu sarı kart gördü.

83' Sakaryaspor'da iki oyuncu değişikliği birden gerçekleşti. Devrim ve Çağrı oyuna giriyor, Nuri ve Mehmet oyundan çıkan isimler.

78' Pendikspor'da Ömer Kandemir sarı kart gördü. 

74' Pendikspor'da Göksu Türkdoğan sarı kart gördü.

73' Sakaryaspor gole bir kez daha yaklaştı! Canberk'in ortasında yükseklik kazanan topta Berk röveşata ile vuruşunu yaptı. Pendikspor defansı çizgi üzerinden golü engelledi. 

71' Sakaryaspor'da Ali Özgün oyundan çıkıyor, yerine Hasan Bilal oyuna giriyor.

62' Sakaryaspor'da Abdulaziz Solmaz'ın yerine Berk İsmail Ünsal oyuna girdi. 

60' Sakaryaspor'da kaleci Oğuz Çalışkan bir kez daha gole izin vermedi! Ceza sahasına yerden açılan ortada Pendiksporlu Göksu'nun vuruşunu kaleci Oğuz kurtardı. 

54' Sakaryaspor Mehmet Boztepe ile mutlak pozisyondan yararlanamadı. Abdulaziz'in ortasında Muhammet Reis kafasıyla müsait durumdaki Mehmet'e pasını aktardı. Mehmet'in vuruşu defansın da müdahalesiyle kornere çıktı.

48' Pendikspor üst üste 2 gol pozisyonu yakaladı. Süheyl'in vuruşunda kaleci Oğuz topu kontrol etti. Bu pozisyonun ardından Pendikspor'da Göksu'nun şutunda kaleci Oğuz bir kez daha kurtarış yaparak mutlak golü önledi. 

46' Pendikspor'da Emirhan Çağlayan'ın yerine Göksu Türkdoğan oyuna girdi.

46' İkinci yarıya Pendikspor başladı.

İlk yarı sonucu: Sakaryaspor 0-0 Pendikspor

35' Pendikspor'da sakatlığı nedeniyle Berat Genç oyundan çıkıyor, yerine Mahmut Caner Alioğlu oyuna giriyor. 

28' Pendiksporlu kaleci Emre Aydın'ın hatasında topu kazanan Ali Özgün, Abdulaziz'e pas verdi. Abadulaziz'in şutunu defans kornere çeldi. 

26' Sakaryaspor'da Azad Filiz maçtaki ilk sarı kartı gördü.

13' Pendikspor'da Umut Sönmez'in şutunu kaleci Oğuz Çalışkan kontrol etti. 

10' Sakaryaspor bu dakikalarda baskılı oynuyor... Mehmet Boztepe'nin ortasında Ali Özgün'ün vuruşu kalenin yanından auta çıktı. 

9' Sakaryaspor'da Nuri'nin kullandığı köşe vuruşunda Burak Öksüz topa yükselerek kafa vuruşunu yaptı. Pendiksporlu futbolcular topu çizgi üzerinden uzaklaştırdı. 

8' Sakaryaspor bu kez Nuri ile gole çok yaklaştı. Nuri Fatih Aydın, önünde kalan topa vurdu. Nuri'nin şutunu kaleci kornere çeldi. 

7' Sakaryaspor gole çok yaklaştı. Muhammet Reis'in pasında topla buluşan Ali Özgün, ceza sahası içinde vuruşunu yaptı ancak top kalenin yanından dışarı çıktı. 

1' Mücadeleye Sakaryaspor başladı.

İLK 11'LER
Sakaryaspor: Oğuz Çalışkan, Canberk Ömer Özdemir, Burak Öksüz, Ümit Yasin Arslan, Alpay Koçaklı, Azad Filiz, Nuri Fatih Aydın, Muhammet Reis, Mehmet Boztepe, Abdulaziz Solmaz, Ali Özgün

Pendikspor: Emre Aydın, Süheyl Çetin, Ömer Can Sokullu, Özgür Çelik, Atakan Müjde, Kerem Kaya, Ömer Kandemir, Emirhan Çağlayan, Berat Ali Genç, Umut Sönmez, Denis Taşkesen