//Nurettin Eryılmaz//

Sakaryaspor, TFF 1. Lig'e çıkma mücadelesinde yarın final müsabakasında karşılaşacağı Kocaelispor maçının hazırlıklarını tamamladı. Yeşil-siyahlılarda teknik heyet ve futbolculardan oluşan kafile, Kocaelispor ile oynanacak olan dev play-off finali için bugün Rüstemler Tesisleri'nde kurban kesti. Burada takımın final maçında başarılı olabilmesi için dua edildi. Kesilen kurban ve yapılan duanın ardından yeşil-siyahlı kafile, İstanbul'a uğurlandı.

Sakaryaspor Kulüp Başkanı Cevat Ekşi ve teknik direktör Serdar Bozkurt, yarın oynanacak olan dev final öncesinde halk54.com'a açıklamalarda bulundu. 

Sakaryaspor Kulüp Başkanı Cevat Ekşi, "Cuma günü oynanacak olan maçımız için yola çıkıyoruz. İnşallah Allah nasip ederse, Cuma günü Kocaelispor'u yenip şehrimizin özlemle beklediği kupayı Sakaryamıza getirmek istiyoruz. Bu takım işi. Play-off'un başından beri söylüyorum. Şehir motive, takımımız motive, biz motiveyiz. İnşallah Allah nasip eder, kupayı alırız." dedi.

Sakaryaspor teknik direktörü Serdar Bozkurt, "Artık konuşacağımız birşey kalmadı, artık icraat, uygulama zamanı. İstekliyiz, arzuluyuz, çocukların motivasyonu çok iyi. Emek sarf ederek geldik buraya. Bir sözümüz var; takım olarak oyuncularımızla beraber buraya kupa getirmek istiyoruz. Bu şehir bunu hak ediyor, bize çok inanmış vaziyetteler. Bunun karşılığını vermek istiyoruz. İnşallah yarın en iyi şekilde şehri temsil ederek bu kupayı camiamıza getiririz. Takımımızın durumu çok iyi. Sadece biraz yorgunluk var, o da çok normal. Baktığımızda 13 günde 4 tane önemli maç oynandı. Ama karşı tarafta aynı şekilde. Dün son idmanımızı yaptık, bugün antrenman yapmayacağız. İstirahate çekildik, maç saatine kadar hazır oluruz. Moral ve motivasyon da yerinde. Herkes dualarını eksik etmesin. İnşallah gereken herşeyi sahada yapıpı o kupayı şehre getireceğiz. Artık bu işin bahanesi yok. Konuşulanları eyleme dökmek gerekiyor. Oyuncularımızın da bunu en iyi şekilde uygulayacağına inanıyoruz biz." diye konuştu.