TFF 2.Lig Kırmızı Grup 20021-2022 sezonu ilk hafta mücadelesinde Sakaryaspor, Bayburt Öİ Spor'un konuğu olacak. Sezon öncesinde kadrosunu bir çok isimle güçlendiren Sakaryaspor, aynı zamanda fırsat transferler gerçekleştirmek için beklemeye geçmişti. Özellikle forvet ve sağ bek transferi gerçekleştirmek isteyen Sakaryaspor yönetimi bir çok girişimde bulundu.

ALTERNATİF ARAYIŞLARI
Geçen seneden tek kadroda tutulan isimlerden olan Ali Özgün'ün disiplinsiz hareketleri ise yönetimi bir alternatif arayışına itti. Geçtiğimiz haftalarda hazırlık kampının birinci etabına gecikmeli katılan Ali Özgün, 24 Temmuz’da başlayan ikinci etaba da katılmamıştı. Bu durum sonrasında sezona Tahir Babaoğlu ve Ali Özgün ile girmeyi hedefleyen Sakaryaspor yönetimi alternatif arayışlarına geçmişti.

Kartepe'de oynanan son hazırlık maçında oyuna sonradan giren Ali Özgün'ün isteksiz hareketleri de dikkatlerden kaçmamıştı. Son olarak maçın ikinci yarısında oyuna giren Ali Özgün, İrfan'ın bir pozisyonda kendine pas atmaması sonrasında oyuna küserek arkasına dönmüştü. Gol için rakip kaleye giden Sakaryaspor, o atağı Ömer Bozan'ın uzaktan kaleye şutuyla noktalamıştı. 

Pozisyonu maç içerisinde ekranlardan ve stadyumdan izleyen bir çok taraftar ise Ali Özgün'ün bu davranışı sonrası çılgına döndü. Antrenmanlar ve hazırlık maçlarındaki isteksiz tavırları sonrasında Ali Özgün ile Sakaryaspor arasındaki ilişkiler zayıfladı. 

TAHA BALCI VE ÖMER ŞİŞMANOĞLU
Yeşil-siyahlı yönetim sezon içerisinde sıkıntı yaşamamak adına bir çok isimle temasa geçmişti. Son olarak Taha Balcı ve Ömer Şişmanoğlu'ndan haber bekleyen yönetim transfer sezonu kapanana kadar bu bölgede transferi gerçekleştirmeyi düşünüyor.