Sakaryaspor, Misli.com 2. Lig Kırmızı Grup 24. haftasında sahasında Vanspor FK'yı konuk etti.

Yeni Sakarya Atatürk Stadyumu'nda oynanan karşılaşmada Vanspor, maçın henüz 4. dakikasında Oktay Aydın'ın golüyle 1-0 öne geçti. Golün ardından beraberlik arayışına giren Sakaryaspor, 35. dakikada Berk İsmail'le gole çok yaklaşsa da top direkten geri döndü. İlk yarı Vanspor'un üstünlüğü ile sona erdi. 

İkinci yarıya iyi başlayan Sakaryaspor, aradığı golü 52. dakikada buldu. Yeşil-siyahlılar, Nuri Fatih Aydın'ın ayağından bulduğu gol ile maçta eşitliği yakaladı. Mücadelenin geri kalan bölümünde başka gol sesi çıkmadı ve maç 1-1 berabere bitti. 

Sakaryaspor puanını 42'ye yükselterek haftayı 5. sırada kapattı. Sakaryaspor 24 Şubatta' Pazarspor'a konuk olacak. 

**MAÇTAN DAKİKALAR**

Maç Sonucu: Sakaryaspor 1-1 Vanspor FK

74' Sakaryaspor'da 3 oyuncu değişikliği birden... Berk İsmail, Berkay Can ve Muhammet Reis kenara gelirken, Ali Özgün, Ümit Yasin Arslan ve Oğuzhan Kayar oyuna girdi.

69' Sakaryaspor'da Çağrı oyundan çıkıyor, yerine Alpay oyuna dahil oluyor. 

59' Berkay Can Değirmenci rakibine yaptığı faul sonrası sarı kart gördü. 

59' Sakaryaspor'da kullanılan köşe vuruşunda arka direkte topa yükselen Burak'ın vuruşu direkten oyun alanına geri döndü.

52' GOOOOLLL!!! Sakaryaspor Nuri Fatih Aydın'ın golüyle beraberliği yakaladı! Muhammet Reis'in çevirdiği topta müsait durumda olan Nuri Fatih Aydın, düzgün bir vuruşla beraberlik golünü kaydetti: 1-1

46' Mücadelenin ikinci yarısı Sakaryaspor'un vuruşuyla başladı.

İlk yarı sonucu: Sakaryaspor 0-1 Vanspor FK

35' Berk İsmail'in ceza sahası çaprazında önünde kalan topa vuruşu direğe çarpıp auta çıktı.

34' Muhammet Reis'in kullandığı frikikte kaleci Aydın Bağ iki hamlede topa sahip oldu.

32' Sakaryaspor tehlikeli bir yerden frikik kazandı. Vanspor'da Burhan da bu pozisyondan sonra sarı kart gördü. 

28' Sakaryaspor'da Azad Filiz sarı kart görüyor.

23' Sakaryaspor pozisyon bulmakta zorlanıyor.

17' Sakaryaspor beraberlik golüne çok yaklaştı! Hakan'ın ortasında ön direkte Abdulaziz'in kafa vuruşu kalenin yanından dışarı çıktı. 

13' Vanspor Sakaryaspor kalesine tehlikeli geldi. Burhan Arman'ın ceza sahası içine yerden açtığı ortaya Oktay Aydın dokunamadı. 

10' Sakaryaspor golden sonra topa daha fazla sahip olmaya başladı. Yeşil-siyahlı ekibimiz beraberlik golü için bastırıyor. 

5' GOL... Müdadele golle başladı. Vanspor, Oktay Aydın'ın ayağından bulduğu gol ile 1-0 öne geçti.

1' Karşılaşma konuk ekip Vanspor FK'nın vuruşuyla başladı.

İLK 11'LER
Sakaryaspor:
Oğuz Çalışkan, Özkan Taştemur, Nuri Fatiy Aydın, Berk İsmail Ünsal, Muhammet Reis, Abdülaziz Solmaz, Hakan Aslantaş, Azad Filiz, Burak Öksüz, Çağrı Ortakaya, Berkay Can Değirmencioğlu

Vanspor FK: Aydın Bağ, Emre Özkan, Rüştü Hanlı, Barış Gök, Üzeyir Ergün, Abdülkadir Özdemir, Oktay Aydın, Mehmet Ali Yurdakul, Burhan Arman, Sedat Cengiz, Ömer Yıldız