Sakaryaspor, Cumartesi günü bir çok açıdan ya tamam ya devam maçına çıkıyor. Yeşil-siyahlılar 10 puanla ligde 10'ncu sırada yer alırken rakibi Karacabey Belediyespor ise 11 puanla 6'ncı sırada yerini alıyor.

ÜÇÜNCÜ RANDEVU 
Sakaryaspor rakibiyle profesyonel maçlarda 3.randevusuna çıkıyor. Bu maçtan önce oynanan karşılaşmalarda iki takımında birer galibiyeti bulunuyor. İki kulüp son olarak daha önce 2013/14 sezonunda TFF 2.Lig 2.Grup mücadelesinde karşı karşıya gelmişti.

HAKEM ANKARA BÖLGESİNDEN 
Karacabey Belediyespor-Sakaryaspor maçını Ankara Bölgesi'nden Yiğit Peşin yönetecek. Peşin'in yardımcılıklarını ise Mustafa Tosun, Faruk Yağlı ve Uğrucan Gökler üstlenecek.

Kariyerinde 158 maç yöneten Yiğit Peşin şimdiye kadar Sakaryaspor'un 3 maçında düdük çaldı. Sakaryaspor, Peşin'in yönettiği maçlarda 1 galibiyet, 1 mağlubiyet, 1 beraberlik elde etti.

ÜMİT YASİN VE HASAN YOK
Sakaryaspor'un Bursa kafilesinde sakat olan Hasan Bilal ve son maçta kırmızı kart görmesi sebebiyle cezalı olan Ümit Yasin Arslan dışında eksik bulunmuyor. İki haftadır sakatlığı sebebiyle kadroda yer almayan Berkaycan Değirmencioğlu ise hocanın şans vermesi halinde ilk 11'de olacak.

KAFİLE BUGÜN HAREKET EDİYOR
Sakaryaspor kafilesi ise bugün Rüstemler Tesisleri'nden saat 14:00'da hareket edecek. Maçtan bir gün önce Bursa'ya geçecek olan Sakaryaspor, karayoluyla kalacağı otele giriş yapacak. 

KARACABEY CEPHESİ
İç sahadaki ilk iki maçında 1922 Konyaspor ve Tarsus İdman Yurdu’nu yenen Bursa temsilcisi, son olarak sahasında Van Spor’a kaybetti. Bursa temsilcisi Karacabey Belediyespor ligde son üç maçtır kazanamıyor. Kırklarelispor ve Van maçlarında mağlup olan Karacabey, son olarak deplasmanda karşılaştığı Pazarspor maçında berabere kaldı. 

MAÇ 13:00'DA 
Karacabey Belediyespor-Sakaryaspor maçı Karacabey M.Fehmi Gerçeker Stadı'nda oynanacak. Mücadele saat 13:00'da Yiğit Peşin'in düdüğüyle başlayacak. Mücadele Mislicom'dan canlı olarak yayınlanacak. (spor264)