Misli.com 2. Lig Kırmızı Grup 22. haftasında Sakaryaspor, sahasında Tarsis İdman Yurdu ile karşı karşıya geldi. Sakaryaspor, ikinci devrede attığı gollerle karşılaşmayı 3-1 kazanmasını bildi.

Sakaryaspor'a galibiyeti getiren golleri 48. ve 76. dakikalarda Berk İsmail Ünsal, 84. dakikada ise Oğuzhan Kayar kaydetti. Konuk ekipte Cem Aktaş'ın 66. dakikada attığı gol ise Tarsus İdman Yurdu adına puan almaya yetmedi.

Bu sonuçla ligdeki 11. galibiyetini alan Sakaryaspor, puanını 40'a yükseltti ve 4. sırada yer aldı. 

**MAÇTAN DAKİKALAR**
Maç sonucu: Sakaryaspor 3-1 Tarsus İdman Yurdu

86' Sakaryaspor'da Berk İsmail yerini Hasan Bilal'e bıraktı. 

84' GOOOLLL!!! Sakaryaspor Oğuzhan Kayar'la farkı ikiye çıkarttı! Gelişen kontra atakta Mehmet Boztepe topu rakip sahaya iyi taşıdı. Ceza sahası içerisinde 3'e 1 geldiğimiz pozisyonda Mehmet boştaki Oğuzhan ile oynadı. Oğuzhan Kayar ise bu pozisyonda hata yapmayarak topu ağlara gönderdi: 3-1

80' Sakaryaspor kontra atakla iyi geldi. Canberk topun şiddetini ayarlamayınca mutlak bir gol şansı kaçtı.

77' Sakaryaspor'da iki oyuncu değişikliği birden gerçekleştiriliyor. Oğuzhan ve Mehmet oyuna girerken, Abdulaziz ve Nuri kenara geliyor.

76' GOOOLLL!!! Berk İsmail Ünsal bir kez daha sahneye çıkarak takımını öne geçiren golü kaydetti! Alpay'ın ortasında arka direkte Berk İsmail'in kafa vuruşuyla Sakaryaspor bir kez daha öne geçti: 2-1

73' Tarsus'da Çağrı Yağız Yasak oyuna giriyor, Mahmut Metin ise oyundan çıkan isim.

69' Sakaryaspor'da Berk İsmail ceza sahası içinde yerde kaldı. Yeşil-siyahlılar bu pozisyonda maçın hakeminden penaltı bekledi. 

66' GOL... Tarsus İdman Yurdu Cem Aktaş'ın golüyle eşitliği sağladı.

60' Sakaryaspor'da Muhammet Reis oyundan çıkıyor, yerine Çağrı Ortakaya oyuna giriyor.

54' Sakaryaspor golden sonra baskısını arttırdı. Alpay'ın içeri sert ortasıdna Berk İsmail'den önce defans araya girdi. 

50' Sakaryaspor ikinci gole çok yaklaştı! Abdulaziz'in ceza sahasına ortasında Muhammet Reis istediği vuruşu yapamadı. Muhammet Reis'in vuruşu kaleci Barış'ta kaldı. 

48' GOOOLLL!!! Sakaryaspor Berk İsmail Ünsal'ın golüyle 1-0 öne geçti! Alpay'ın ceza sahası içerisindeki pasında Berk uygun pozisyonda topu filelere gönderdi: 1-0

46' İkinci yarıya Sakaryaspor başladı.

46' sakaryaspor'da ikinci yarı Devrim Taşkaya kenara geliyor, yerine Alpay Koçaklı oyuna dahil oluyor. 

İlk yarı sonucu: Sakaryaspor 0-0 Tarsus İdman Yurdu 

45' Hakan uzun pasında ceza sahası çaprazında topla buluşan Abdulaziz, yaptığı vuruşta kalenin yanından auta çıktı. 

42' Berk İsmail'in kafa vuruşunda kaleci Barış Türkmen bir kez daha gole geçit vermedi. Sakaryaspor bu maçta Tarsus kalecisini bir türlü geçemedi.

38' Abdulaziz defansın arkasına iyi sarktı. Ama yan  hakem ofsayt bayrağını kaldırdı. Sakaryaspor için kritik bir pozisyondu.

36' Sakaryaspor bir kez daha gole çok yaklaştı. Abdulaziz'in ortasında Devrim'in kafa vuruşunda kaleci bir kez daha gole izin vermedi.

31' Sakaryaspor bir kez daha gole yaklaştı! Kullanılan köşe vuruşunda Burak Öksüz'ün kafa vuruşunu defans çizgiden çıkarttı. 

30' Cem Aktaş ceza sahası dışından çaprazdan şutunu çekti ama top çerçeveyi tutmadı.

26' Tarsus İdman Yurdu'nda Aytaç Öden sakatlığı sebebiyle oyuna devam edemiyor. Yerine giren isim Furkan Çetinkaya oldu.

26' Canberk'in ortasında Muhammet Reis'in kafa vuruşunu kalecinin üstüne gitti.

19' Berk İsmail hızlı çıkmak isteyen rakip oyuncu Eyüp Akcan'ı düşürünce maçın hakeminden sarı kart gördü.

14' Tarsus İdman Yurdu bu dakikalarda ataklarını sıklaştırdı. Konuk ekipte Suat Kaya'nın çaprazdan sert şutunu Berkay Can ayak koyarak tehlikeyi önledi.

11' Tarsus İdman Yurdu oyuncusu Suat Kaya sol kanattan topu iyi taşıdı. Ceza sahasına girerek çizgiye kadar inen Suat Kaya'nın şutunu kaleci Oğuz Çalışkan kurtardı.

8' Sakaryaspor mücadeleye hızlı başlasa da bu dakikalarda oyun dengelendi. 

6' Muhammet Reis'in kullandığı köşe vuruşunda Berk İsmail Ünsal topa güzel yükselerek vurdu. Berk İsmail'in kafa vuruşunu kaleci Barış son anda kurtardı.

5' Sakaryaspor sol kanattan etkili geldi. Rakiplerini geçerek ceza sahasına giren Canberk Özdemir, topu Berk İsmail'e çıkardı. Tarsus savunması son anda araya girerek topu kornere attı. 

1' Karşılaşmaya konuk ekip Tarsus İdman Yurdu başladı.

İLK 11'LER
Sakaryaspor:
Oğuz Çalışkan, Berkay Can Değirmencioğlu, Burak Öksüz, Canberk Özdemir, Hakan Aslantaş, Azad Filiz, Nuri Fatih Aydın, Muhammet Reis, Devrim Taşkaya, Abdulaziz Solmaz, Berk İsmail Ünsal

Tarsus İdman Yurdu: Barış Türkmen, Onur Şirin, Ferhat Duman, Cem Aktaş, Nurullah Kaya, Suat Kaya, Eyüp  Akcan, Aytaç Öden, İbrahim Hırçın, Mahmut Metin