Ligde son 4 maçtır galip gelemeyerek kötü günler geçiren Sakaryaspor, Misli.com 2. Lig Kırmızı Grup'un 6. haftasında sahasında Pazarspor'u konuk edecek. Lider ile arasında 9 puan fark bulunan yeşil-siyahlı ekip, mutlak galibiyeti hedefliyor.

Ligde üst üste yaşadığı puan kayıplarıyla zirveden uzaklaşan Sakaryaspor ilk 5 haftayı 1 galibiyet, 3 beraberlik ve 1 mağlubiyet ile kapattı. Üst üste yaşanılan puan kayıpları yeşil-siyahlıları zirveden uzaklaştırdı. Sakaryaspor bu süreçte en büyük problemi gol yollarında yaşadı. 

İlk 5 haftada Sakaryaspor rakip fileleri sadece 3 kez havalandırabildi. Bu süreçte yeşil-siyahlılar kalesinde ise 3 gol gördü. Son lig maçında Vanspor maçında alınan mağlubiyet ise taraftar tarafından tepkiyle karşılandı. Bu sebeple Pazarspor maçı ligde önemli bir yere sahip. Çünkü Sakaryaspor'un ligdeki rakiplerinden Turgutluspor 5'te 5 yaparak puanını 15 yaparken, Serik 11, Karacabey ve Eyüpspor'un ise 10 puanı bulunuyor. 

ALPAY-HASAN-NURİ'NİN DURUMLARI
Sakaryaspor'da Pazarspor maçı öncesi sakatlıkları bulunan 3 ismin durumu netlik kazanmaya başladı. Sezona öncesi sakatlanarak takımdan ayrı kalan Nuri Fatih Aydın takımla çalışmalara başlasa da teknik heyet oyuncuyu erkenden sahaya sürüp riske atmak istemiyor. Vanspor maçında sakatlanarak yerini Hakan Aslantaş'a bırakan Alpay Koçaklı'nın ise ciddi bir durumu gözlemlenmedi. Aynı Alpay gibi Vanspor maçında sakatlanan Hasan Bilal'in ise 3 hafta takımdan ayrı kalması düşünülüyor. Bu isimler dışında Sakaryaspor'da eksik bulunmuyor. 


 
ERTEKİN İÇİN KRİTİK MAÇ 
Yeşil-siyahlılarda İsmail Ertekin'in kredisi azalmaya başladı. Eyüpspor, Tarsus İdman Yurdu, Kırklarelispor ve Vanspor maçlarının ardından Pazarspor maçında alınacak kötü sonuç sonrası da tecrübeli teknik adamın bileti kesilebilir...

Lige 1922 Konyaspor maçında aldığı galibiyetle 3 puanla başlayan Sakaryaspor, sonrasında çıktığı üç maçta sahadan beraberlikle ayrıldı. Son olarak çıkış maçı gözüyle bakılan Vanspor maçında sahadan 1-0 mağlup ayrılan yeşil-siyahlılarda teknik direktör İsmail Ertekin eleştirilerin odak noktası oldu. 

YİNE ÇARŞAMBA MAÇI
TFF 2.Lig Kırmızı Grup'ta 6.hafta mücadelesi yine hafta içi maçı olarak oynanacak. Vanspor maçı sonrası Pazarspor maçı da Çarşamba günü yapılacak. Yeni Sakarya Atatürk Stadyumu'nda Sakaryaspor ile Pazarspor kozlarını paylaşacak. Mücadele 14:00'da başlayacak.