Misli.com 2.Lig Kırmızı Grup'ta üst üste alınan 3 galibiyetle zirve yarışına tutunan  Sakaryaspor, ertelenen maçlarından iki tanesinin belli olmasıyla birlikte ilk yarı sonuna kadar sıkışık bir fikstüre çıkacak.

Aralık ayında 4 maça çıkacak olan Sakaryaspor, 27 gün içerisinde şuan belirlenen 6 maça çıkacak. Yine koronavirüs sebebiyle ertelenen Serik Belediyespor maçının hangi tarihte oynanacağı TFF tarafından henüz açıklanmadı.

İLK YARIYI ZİRVEDE BİTİRMENİN HESAPLARI YAPILIYOR
22 puana sahip olan Sakaryaspor'un üç eksik maçı var. Bir maçı oynanmamış lider Eyüpspor ile aradaki puan farkı ise 12 puan. Kırmızı Grup'ta 34 puanla zirvede yer alan Eyüpspor'u ikinci sırada 31 puanla Vanspor ve 27 puanla üçüncü sırada Turgutluspor takip ediyor. Yeşil-siyahlılar ilk yarı sonuna kadar nispeten kolay bir fikstüre sahip maçlar oynayacak.

Sakaryaspor ilk olarak Elazığspor'u kendi sahasında konuk edecek. Ardından ligin alt sırasına demir atan Karabükspor deplasmanında üç puan mücadelesi verecek. Yeşil-siyahlılar sonrasında sırasıyla Turgutluspor(d), Etimesgut Belediyespor, Kastamonuspor ve Bayburt İÖİ maçlarını oynayacak. TFF'nin ise ilerleyen günlerde Serik Belediyespor maçının tarihi açıklamasıyla birlikte bu maçta fikstürdeki yerini alacak.

İŞTE SAKARYASPOR'UN KALAN MAÇLARI:
19 Aralık 2020- Sakaryaspor v Elazığspor
23 Aralık 2020- Karabükspor v Sakaryaspor 
26 Aralık 2020- Sakaryaspor v Turgutluspor 
30 Aralık 2020- Etimesgut Bld v Sakaryaspor 
06 Ocak 2021- Sakaryaspor v Kastamonuspor 
14 Ocak 2021- Bayburt Öİ Spor v Sakaryaspor

? Sakaryaspor v Serik Belediye