Misli.com 2. Lig Kırmızı Grup 21. haftasında Sakaryaspor, deplasmanda lider Eyüpspor'a konuk oldu. Lider Eyüpspor'un 12 puan gerisinde olan Sakaryaspor, zorlu deplasmanda rakibiyle 1-1 berabere kaldı.

Eyüpspor ilk yarıda Sadık ile öne geçerek ilk yarıyı önde kapatırken, dakikalar 82'yi gösterdiğinde Ali Özgün sahneye çıkarak Sakaryaspor'a beraberlik getiren golü kaydetti. 

Golün ardından büyük sevinç yaşıyan ve formasını çıkartan Ali Özgün, maçtaki ikinci sarıdan kırmızı kart görerek oyundan atıldı. 

Deplasmandan 1 puanla ayrılan yeşil-siyahlılar, lider Eyüpspor ile arasındaki puan farkını indirmeyi başaramadı. 

MAÇTAN DAKİKALAR
Maç sonucu: Eyüpspor 1-1 Sakaryaspor

89' Yeşil-siyahlı ekip son dakikada bir oyuncu değişikliği daha gerçekleştirdi. Muhammet Reis sahadan çıkarken Caner Koca oyuna dahil olan isim oldu.

84' Eyüpspor'dan Artun Akçakın yerine ise Taha Balcı oyuna girdi.

84' Sakaryaspor'da karşılaşmanın son dakikalarında oyuncu değişikliği yapıldı. Nuri Fatih Aydın oyundan çıkarken yerine Oğuzhan Kayar oyuna dahil oldu.

83' Sakaryaspor ekibi 10 kişiyle devam ediyor! Ali Özgün golden sonra formasını çıkartınca ikinci sarı kartını gördü ve takımını 10 kişi bıraktı.

82' GOL... Ali Özgün ile Sakaryaspor eşitliği yakaladı. Maç Sakaryaspor için bir kez daha başladı: 1-1

75' Sakaryaspor her ne kadar baskısını sürdürsede eşitlik golünü henüz atamadı.

68' Sakaryaspor baskıyla topu kazandı. Berk İsmail rakibini geçerek ceza sahası dışından şutunu çekti ama vuruşu çerçevenin dışında kaldı.

65' Kullanılan köşe vuruşunda oluşan karambolde gole yaklaştık. Eyüpspor defansı bu pozisyonda hata yapmadı.

62' İkinci yarı Sakaryaspor oldukça etkili bir oyun sergiliyor.

58' Çağrı Ortakaya'nın pasında Berk İsmail kaleciyle karşı karşıya kaldı. Ama yan hakem ofsayt bayrağını havaya kaldırdı.

52' Sakaryaspor bir kez daha tehlikeli geldi. Muhammet'in pasında Berk İsmail, Defans arkasına sarkan Ali Özgün'ü gördü. Ali'nin vuruşu kalecinin üstüne gitti. 

49' Sakaryaspor Ali Özgün'le gole çok yaklaştı! Ceza sahası dışından Ali Özgün'ün vuruşunda top az farkla auta çıktı. 

48' Kaleci Emrullah kalesinden uzaklaşarak topa müdahale etti. Bu sırada top Muhammet Reis'te kaldı. Kalenin boş olduğunu gören Reis orta sahadan vuruşunu yaptı. Top kalenin üstünden auta çıktı.

46' Sakaryaspor'da ikinci yarıda iki oyuncu değişikliği gerçekleştirildi. Devrim ve Bilal oyundan çıkarken, Çağrı ve Ali oyuna giren isimler oldu.

46' İkinci yarı başladı.

İlk yarı sonucu: Eyüpspor 1-0 Sakaryaspor

38' Golden sonra Sakaryaspor eşitlik için yüklense de Eyüpspor daha organize ataklarla Sakaryaspor kalesinde etkili oluyor. 

34' Eyüpspor Timur'la ikinci gole çok yaklaştı. Tarık'ın sağ kanattan içeri çevirdiği topa Timur'un vuruşu direkten oyun alanına geri döndü. 

31' GOL... Eyüpspor Sadık'la öne geçti. Bekir'in kullandığı kornerde ceza sahasına düşen topu Taşkın sert bir şekilde yerden çevirdi. Son olarak Sadık topa dokunarak fileleri havalandırdı: 1-0

29' Eyüpspor'da Sadık'ın vuruunu kaleci Oğuz mükemmel çıkardı. Eyüpspor Sakaryaspor kalesinde tehlike yaratmaya devam ediyor. 

24' Eyüpspor üst üste Sakaryaspor kalesine etkili geldi. Defansına arkasına sarkan vuruşlarda 2 kez ofsayt bayrağı havaya kalktı.

19' Eyüpspor gole çok yaklaştı. Kullanılan köşe vuruşunda Eyüpsporlu futbolcu Tarık'ın kafa vuruşu kalenin yanından auta çıktı. 

11' Sakaryaspor'da Berk İsmail uzak bir noktadan kazanılan frikikte topun başına geçti. Berk'in vuruşu kaleci Emrullah'ta kaldı. 

8' Bu dakikalarda iki takımda birbirine üstünlük kurmak için ataklar yapıyor. 

1' Maç başladı.

İLK 11'LER
Eyüpspor: Emrullah Şalk, Serdar Cansu, Bülent Uzun, Tarık Tekdal, Taha Can Velioğlu, Taşkın İlter, Timur Temeltaş, Bekir Yılmaz, Okan Baydemir, Sadık Baş, Artun Akçakın

Sakaryaspor: Oğuz Çalışkan, Canberk Özdemir, Burak Öksüz, Berkay Can Değirmencioğlu, Hakan Aslantaş, Azad Filiz, Nuri Fatih Aydın, Muhammet Reis, Hasan Bilal, Devrim Taşkaya, Berk İsmail Ünsal