NELER OLDU!
Sakaryaspor ligin 34'üncü haftasında deplasmanda Serik Belediyespor ile karşılaştı. Yeşil-siyahlılar sahadan 3-0'lık galibiyetle ayrıldı.  Maçın ilk yarısında Seriksporlu bir futbolcu Sakaryaspor yöneticilerin olduğu bölüme dönerek sözlü münakaşaya girince tribünler gerildi. Serik Belediyesporlu futbolcuyu sakinleştirmek yerine tribünlerle tartışmayı tercih eden Serik Belediyespor Teknik Direktörü Engin Korukır, tansiyonu daha da yükseltti. Gerilimin büyümesi ile Sakaryaspor yöneticileri de Engin Korukır ile münakaşaya girdi.

BAŞKAN EKŞİ 
Maç bitiminde ise tartışmalar saha içinde devam ederken Hendek Belediye Başkanı Turgut Babaoğlu,  bir dönem Sakaryaspor teknik direktörlüğü yapan Hendekli Engin Korukır'a dönerek ''Hocam gerek yok bunlara'' ifadesini kullanması üzerine Engin Korukır, Turgut Babaoğlu'na dönerek hakaret ve küfürler etti. Tehdit ve hakaretlerin havada uçuştuğu olaylar sırasında Sakaryaspor Başkanı Cevat Ekşi araya girdi.

HAKARET VE KÜFÜR
Maç bitimi tribünlerde yaşanan gerginlik stat dışına da taştı. Olayları takip eden gazeteci Zafer Tokuş’a engel olmak isteyen temsilci olayları daha da büyüttü. Polisin araya girmesiyle olaylar son bulurken, yaşanan olaylar yeşil siyahlı camiayı üzdü.