//Esra Şenli//

2. Lig play-off çeyrek finalde Vanspor'u her iki maçta da 2-0 yenerek yarı finale yükselen Sakaryaspor, Perşembe günü deplasmanda Kırşehir ile oynayacağı play-off yarı finalinin ilk karşılaşması için bugün Rüstemler Tesisleri'nden meşaleler ile uğurlandı. 

"O SENE BU SENE"
Perşembe günü deplasmanda oynanacan kritik maç öncesinde Sakaryaspor'un tribün liderleri ve taraftarları, gönül verdikleri takımla ilgili halk54.com mikrofonlarına konuştu. Şampiyonluk yolunda şehrin bütünleştiğini anımsatan yeşil-siyahlı taraftarlar, "O sene, bu sene" dedi.

"FİNALİMİZİ TÜRKİYE KONUŞACAK"
Sakaryaspor'un cefakar amigosu Ersin Uysal, "Sayın Büyükşehir Belediye Başkanımız Ekrem Yüce bu işin başında. Sayın başkanızım Ekrem Yüce'nin aylardan beri söylemiş olduğu kelimeyi tekrarlıyorum: Şampiyon Sakaryaspor. Şehir bir bütün oldu. Bu bütünlüğün meyvelerini Allah nasip ederse Kırşehir'de göreceğiz. Ondan sonraki finalimizi Türkiye konuşacak." dedi.

"BU SENE ÇOK UMUTLUYUZ"
Sakaryaspor'un tribün liderlerinden 'Baba Murat' lakabıyla tanınan Murat Ercan, "3 sezondur finalden dönüyoruz ama bu sene çok umutluyuz. Şimdi çok güzel bir hava var. Sağolsun Büyükşehir Belediye Başkanımız Ekrem Yüce şehri bütünleştirdi. Bu sene takımın şampiyon olacağından ümitliyim. Seneye 1. Lig'de oynarız inşallah" dedi.

"HEP BERABER BAŞARACAĞIZ"
'Keçi Yılmaz' olarak bilinen tribün liderlerinden Yılmaz Şen, "Bu sene birlik ve beraberlik daha fazla ön planda çıkmaya çalışıyoruz. Takımın ortaya koyduğu ciddi bir performans var. Bu performansı play-off maçlarına da yansıttılar. İnşallah bu sene hep beraber başaracağız." dedi.