Koronavirüs salgını sebebiyle liglere ara verilmiş, Sakaryaspor yönetimi ve teknik heyetine takıma izin vermişti. Uzun bir aranın ardından izinler bitti. Sakaryaspor kafilesi Pazartesi günü teknik direktör Şaban Yıldırım gözetiminde Rüstemler Tesisleri'nde top başı yapacak. Fedarasyonun açıklayacağı tarihle birlikte kalan lig maçlarını oynayacak.

BARIŞ VE DENİS'İN DURUMUNA BAKILACAK

Ancak bu süreçte yurt dışında olan isimlerin kadroya katılıp katılamayacağı henüz netlik kazanmadı. İznin ardından Almanya'ya ailelerinin yanına giden Barış Örücü ve Denis Taşkesen'in durumu ilerleyen günlerde netlik kazanacak. Takımda bu isimler dışında ise bir eksik olması beklenmiyor.

NURİ KONTROLLERİN ARDINDAN

Geçirdiği sakatlık sebebiyle uzun süre sahalardan uzak kalan Fatih Nuri Aydın ise takımla birlikte çalışamalara başlamaya hazırlanıyor. Orta saha oyuncusunun tedavisi devam ederken yapılacak son kontroller sonrası kademeli olarak antrenmanlarda çalışmalara başlayacak.

EVDE 14 GÜN KARANTİNA KURALI

Sakaryaspor yönetimi ve teknik heyeti korona virüsü sebebiyle ise futbolculara 14 günlük ev karantinası uygulamasını söylemişti. Karantina sonrası futbolcular Sakarya'ya geldiklerinde Covid-19 testi yapılacak. Sonrasında çalışamalara başlanacak.

Spor264.com