Bayburt Öİ Spor teknik direktörü Hakan Yılmaz, basın toplantısı düzenleyerek yeni sezon öncesi gazetecilerin sorularını yanıtladı.

Şampiyonluk hedefiyle yola çıktıklarını belirten Bayburt Öİ Spor teknik direktörü Hakan Yılmaz, "Kırmızı grup, birçok otoriteye göre şampiyonalar ligi ya da ölüm grubu olarak adlandırılıyor, zor bir grup ama biz zoru başaracağız."

Taraftarların ve Bayburtluların destek vermesi çağrısında bulunan Hakan Yılmaz, "Bayburt şehri bir seçim yapacak, bir tercihte bulunacak diyecekler ki ben bu takımla büyük şehir olacağım, bir üst lige çıkacağım ve kendimi orada ifade edeceğim. Turizmi orada göstereceğim, yapamadıklarımızı orada anlatacağım, bu şehir bir tercih yapmak zorunda ya hep küçük kalacak, ya da bu takım üzerine koyup büyük olmak isteyecek. Bayburtlular şehrin takımıyla bunu başaracaklar" şeklinde konuştu.

Son olarak yeni sezonda yola şampiyonluk hedefiyle çıktıklarını söyleyen teknik direktör Hakan Yılmaz, "İlk yarıyı lider olarak tamamlamak gibi önemli bir hedefimiz var. İlk yarı bu başarıyı sağlar elde edersek, devre arası mücadeleye devam edip, sezonu şampiyon olarak tamamlayıp bir üst lige çıkacağız, hedefimizde ısrarcıyız, şampiyon olarak geliyoruz" dedi.

Sakaryaspor ile Bayburt Öİ Spor, ligin ilk maçında 5 Eylül Pazar günü karşı karşıya gelecek.