Sakaryaspor, TFF 2.Lig’in 20.haftasında bugün deplasmanda Uşakspor’a konuk olacak. 1 Eylül Stadı’nda oynanacak olan müsabaka saat 13:30’da başlayacak. Mücadeleyi Ordu Bölgesi Hakemlerinden Adem Cinek yönetecek. Cinek’in yardımcılıklarını ise Mehmet Şengül ve Yakup Bulut yapacak.

BİZE DAHA ÇOK LAZIM

Ligin ilk devresini müthiş bir seri ile noktaladıktan sonra ikinci yarının açılış maçında Velimeşespor’dan şok bir mağlubiyet alan Sakaryaspor, Elazığspor karşısında aldığı 1-0 galibiyet yaraları sarmaya yetmedi. Yeşil Siyahlılar bugün ligin 20.haftasında deplasmanda karşılaşacağı Uşakspor’u mağlup ederek hem oluşan olumsuz havayı dağıtmak hem de yeni bir seri başlatmak istiyor.

Ligde 24 puan ile 13.sırada bulunan ev sahibi ekip ikinci yarıda Sakaryaspor’a benzer bir grafik çizerek K.Maraş mağlubiyetinin ardından geçtiğimiz hafta Velişemeşespor’u mağlup etmeyi başarmıştı. Küme düşme hattının 10 puan önünde bulunan Uşak play-off hattının ise 9 puan gerisinde.  İlk devrede Sakarya’da oynanan müsabaka 2-2 beraberlik ile bitmişti.

TEK ÇARE 3 PUAN

Elazığ maçı sonrası oyuna ilişkin eleştirilere kazanmak her şeyden önemliydi şeklinde yanıt veren Teknik Direktör Şaban Yıldırım, Uşakspor maçının yeniden üst sıralara tutunmak için önemli bir aşama olduğunu söyledi. Yıldırım; ‘’İkinci yarıya istediğimiz gibi başlayamasak da bu psikolojiden çabuk çıkmak önemliydi. Elazığ galibiyetin daha büyük bir anlam kazanması için bugün sahadan galibiyet ile ayrılmaktan başka çaremiz yok ‘’ dedi.

KADRO REVİZYONU

Sakaryaspor’da devre arasında yapılan 6 transferin ardından bugün ki maç öncesinde sakat ve cezalı oyuncu bulunmazken teknik direktör Şaban Yıldırım’ın özellikle orta alanda önemli bir revizyona gideceği düşünüyor. Yeşil Siyahlılar’ın Uşakspor karşısına muhtemel olarak kalede Oğuz Çalışkan, savunmada Ferit Erişçi, Canberk Özdemir, Berkaycan Değirmencioğlu, Ümit Yasin Arslan, orta alanda Azad Filiz, Denis Taşkesen, Nuri Fatih Aydın, Onur Eriş, Abdülaziz Solmaz, Sinan Özkan ve Berk İsmail Ünsal ilk 11’i ile çıkması bekleniyor