Sakaryaspor Kulüp Başkanı Cumhur Genç, Yeni Sakarya Atatürk Stadyumu'nda düzenlediği basın toplantısında takım için projeler ve gündeme dair açıklamalarda bulundu.

Liglerin ertelenmesi sonucu yaklaşık 2 milyon lira tribün gelirinden mahrum kaldıklarını ifade eden Başkan Genç, "Şehrin durumu belli. Kimseden bir şey isteyemiyoruz. Kendimiz ne yapabiliriz dedik ve biz bize yeteriz kampanyası ile kulüp üyeliğini aktif hale getirelim istedik. Sakaryaspor tarafı bize sahip çıktığı zaman bu aradaki 2 milyon liraık kaybı bir şekilde buradan kapatabiliriz. Bankalarla anlaşmalarımızı tamamladık, bugün kulüp üyeliğinin startını veriyoruz." dedi.

İlk etapta 2 bin üye hedeflediklerini belirten Başkan Genç, "Kulüp üyeliğimiz yıllık 1100 TL. Tüzükte olduğu için şuan bu bedeli değiştiremiyoruz. Yani aylık 90-95 TL’ye geliyor taksitle. Bizim hedefimiz ilk etapta 2 bin üye yapmak. Çok zor gözüküyor ama imkansız değil. Bu üyeyi bir şekilde yapacağımızı düşünüyoruz. Gerçekten Sakaryasporluysak, Sakaryaspor’u seviyorsak, büyük rakamlar istemiyoruz. Samsun maçında geçen sene 40 bin kişi varsa bunun 2 bin tanesi Sakaryaspor’a üye olur diye düşünüyorum" dedi.