Sakaryaspor kulübü genel sekreteri Günay Yücel'in işte o mesajı;

"Saygıdeğer abilerim, kardeşlerim, sevgili dostlarım; Sezon başında çok sevdiğim dostum ve arkadaşım sayın Cevat Ekşi başkanlığında Büyükşehir Belediye Başkanı sayın Ekrem Yüce'nin de destekleriyle oluşturulan  Sakaryaspor Yönetim Kurulunda göreve başladık.

Daha sonra Sakaryaspor ile ilgili şehrimizin de birlik ve bütünlük sağlanamadığı için 9. hafta sonunda Genel Kurul kararı aldık. Tam 3 kez pandemi koşulları sebebiyle kongrelerin ertelenmesine rağmen sezon sonuna kadar elimizden gelen mücadeleyi sonuna kadar gösterdiğimize inanıyorum.

Maalesef Play-Off final maçında müsabaka hakeminin kötü bir maç yönetmesi ve takımımızın sahada iyi bir oyun sergileyememesi sonucunda finalde elendik. Bu süreç boyunca ve sürecin sonunda gösterilen seviyeli tepkiler ve eleştiriler her zaman kabulümüz oldu olmaya da devam edecek.

Sosyal medyada bazen aşağılayıcı, hakarete varan ve hatta küfre kadar giden yorumlar bizleri gerçekten üzmektedir. Oynanan 43. maçın sonundaki skor bizim lehimize olsaydı şu an çok farklı şeyler konuşuluyor olacaktı. Neticede futbol böyle bir şey. Nasip değilmiş olmadı. Herkesin gönlünde sevdiği desteklediği bir başkan adayı mutlaka vardır. Buna kimse itiraz edemez. Arma sevdalısı herkes Sakaryasporumuzun başarısını istemektedir.

Bundan kimsenin kuşkusu olamaz. Başkanlar, yönetimler, oyuncular gelip geçici; dostluklar, abilikler, kardeşlikler ve Sakaryaspor kalıcıdır. Ve bizim Sakaryaspor sevdalısı oluşumuzdan kimsenin şüphesi olamaz. Neticede bir sezon bitmiştir. Gönlümüz 1. Lige çıkmaktı çok istedik lakin olmadı. Bu yazdıklarımın hepsi kendi şahsi fikrimdir ve kimseyi bağlamamaktadır. Hakkınızı helal ediniz. Allaha emanet olunuz.

Ayette de buyrulduğu gibi; "Hayır gördüklerinizde şer, Şer gördüklerinizde hayır olabilir. Siz bilemezsiniz en iyisini Allah (cc) bilir.”