Sakaryaspor dün akşam Sakarya Yeni Atatürk Stadı’nda ter attı. Top kapma ve penaltı çalışan yeşil siyahlı futbolcuların neşeli ve morallerinin yerinde olduğu gözlenirken, TV264 ekranlarında canlı olarak yayınlanan “gazeteciler soruyor” isimli programa katılan canlı bağlanan Sakaryaspor Başkanı Cevat Ekşi önemli mesajlar verdi. Yönetim olarak Play-Off öncesi kenetlendiklerini belirten Başkan Ekşi, “Hazırız” dedi.

Başkan Ekşi, “Oynanmamış maç bitmemiş sayılıyor. Kendi evimizde Vanspor’u yenerek yolumuza devam etmek istiyoruz.  Bütün camia bize güvensin, bu çocuklar kupayı şehre getirecek. Federasyondan kulübümüze bir yazı geldi. 20 kişi haricinde alım yapılırsa maçı başlatmayacağız diye bir uyarı geldi. Takımın morali çok üst düzeyde, inanmış durumdalar. Seyircilerimiz evlerinden takip etsin. Finallere gittiğimiz zaman seyirci alınma durumunda ceza almayalım” diye konuştu.
 
Ekşi, “Misli.com’un müdürüyle görüşme halindeyiz. Kendi taleplerimizi ilettik. Maçları camiamızın seyredemediğini, tek kamera ile çekildiğini bundan rahatsızlık duyduğumuzu ilettik. Geri dönüş bekliyoruz. Olursa maddi ücret karşılığında bir ulusal kanal veya Sakarya’nın yerel kanalı Tv264’ten de yayınlatmak için uğraşıyoruz” dedi. Sakaryaspor Başkan Vekili İdris Caymaz’ın da canlı olarak katıldığı programda Hüseyin Cumalı, “Ağa olmak kolay değil. İdris ağa bir üst lige çıkarsak futbolculara ne verecek” diye sordu.

Sakaryaspor Yönetim Kurulu Üyesi Doğan Çatalbaş ile Günay Yücel’inde canlı bağlandığı programda Sakaryaspor Teknik Direktörü Serdar Bozkurt soruları yanıtladı. Futbolcuların yüksek moralli olduğunu belirten Bozkurt, “Futbolcularımız yüksek morale sahipler ve maça hazırız” dedi.