Kocabıyık Şirketler Grubuna bağlı olarak, sağlık sektöründe göz doldurmaya devam eden Adatıp Sağlık Grubu, uzun yıllardır olduğu gibi Sakaryaspor’a sponsor olmaya devam ediyor.

Adatıp Sağlık Grubu Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı / Genel Müdürü Uz. Dr. Gökhan ÖNER, Özel Adatıp Hastanesi Genel Direktör Yardımcıları Önder Altun ve Dr. İlke ER, bugün Sakaryaspor Başkanı Cumhur GENÇ ve Futbol Şube Sorumlusu Serkan KOCASAKAL’yı misafir etti.

Ziyaretten memnuniyet duyduklarını ifade eden Uz. Dr. Gökhan ÖNER, “Sakaryaspor’umuzun her zaman olduğu gibi yanında olmaya devam ediyoruz. 2021 – 2022 futbol sezonunda da sağlık sponsoru olduk. Sporcuların sağlık kontrollerinden, ameliyatlarına, tüm kulüp çalışanlarının tedavilerinden, maçlardaki ambulans hizmetine kadar takımımızın sağlık ihtiyaçlarını karşılamaktan mutluyuz.” dedi.

Sakaryaspor Başkanı Cumhur Genç, Orhan Kocabıyık başta olmak üzere, Adatıp Sağlık Grubu Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı / Genel Müdürü Uz. Dr. Gökhan ÖNER, Özel Adatıp Hastanesi Genel Direktör Yardımcıları Önder Altun ve Dr. İlke ER’e teşekkür ederek, “Her zaman yanımızda olan Adatıp Sağlık Grubu’na sporcularımızın ve ekibimizin sağlığını emanet ettiğimiz için huzurlu ve mutluyuz. Şehrimizin Sayın Orhan Kocabıyık gibi Sakarya’ya faydalı olmak, Sakaryalıya istihdam yaratmak ve Sakarya’nın değerlerine sahip çıkmak isteyen iş adamlarına ihtiyacı var.” dedi.