//Bülent Yaman//

Hendek ilçesinde Muay Thai ve Kickboks'da adeta marka haline gelen Özgenur Avcıl, bir sosyal sorumluluk projesine imza attı. 

Daha önce birçok sosyal projeler içerisinde aktif rol almış olan Avcıl, bu kez sosyal medyada doğuda görev yapan bir öğretmenin çağrısına sessiz kalmayarak yanıt verdi. Okulda gerekli olan kitap ihtiyacına bulunduğu il ve ilçede 'Bir kitap da sen gönder' kampanyası başlatan Avcıl, Van'daki bir okulda kitap ihtiyacı olan öğrencilere kitaplarını toplayarak, ilgili okula gönderip büyük bir iyilik zincirine imza attı.

Şuan sakatlığından dolayı ringlerden bir süre uzak kalacağını belirten Avcıl, "Spordan uzak kalsakta sosyal alanlarda ve projelerden uzak kalamıyoruz. Kardeşlerimizin ve ihtiyaç sahibi olan insanlarımızın her zaman yanında olacağız" dedi. 

Şampiyon sporcunun hem antrenörlüğünü hem de menajerliğini yapan Muay Thai Milli takım antrenörü Erkan Yılmaz, böyle değerli ve yardımsever bir sporcuyla ile çalışmaktan çok memnun ve mutlu olduğunu dile getirdi. Sporcusunun her zaman bu tarz projelerin içerisinde olduğunu ve böylece her anlamda gençliğe ve geleceğe yön vereceğini belirten Yılmaz, kampanyaya katılan bütün katılımcılara ve Hendek Belediye Başkanı Turgut Babaoğlu'na da spora ve sporcuya desteklerinden dolayı teşekkürlerini ileterek sözlerini bitirdi.