Haber / Deniz Karakoç /

Tüm dünyayı etkisi altına alan koronavirüsün yayılımını engellemek için yapılan "evde kal" çağrıları toplumda karşılık buldu. Hendek İhtisas Güreş Kulübü Teknik Direktörü Sefer Sarı, Güreş sporlarında bir çok şampiyon yetiştirdi. Koronavirüs tedbirlerine uyan sarı sportif faaliyetlerini eve taşıdı.

İçişleri Bakanlığının genelgesiyle spor merkezlerinin faaliyetleri de geçici süreliğine durduruldu. Bu süreçte spor faaliyetleri evlere taşındı. Evde kalan üyeleri ile takipçileri için sosyal paylaşım hesabından spor faaliyetlerini paylaşımlarını yapıyor. 

EVDE HAREKETSİZ KALINIYOR

Virüse karşı bağışıklık sisteminin güçlü olması gerekiyor. Ünlü Antrenör Sarı,  Güçlü bağışıklık için dengeli beslenmenin yanında sporun da çok büyük bir etkisi olacağını sosyal medya hesabından paylaştıklarıyla göstermiş oluyor. Kapalı alanda kalmanın büyük stres yarattığını ve bu yüzden evlerde sporun aksatılmaması gerektiği bilgisini spor faaliyetleriyle anlatıyor. 

''HAYATI EVE SIĞDIRABİLİRİZ''

Sarı, oğlu başta olmak üzere ailesiyle birlikte evde olmalarına rağmen sporu aksatmadıklarını ve hayatın eve sığacağını gösterirken sporun salgına karşı bağışıklık sistemimizi güçlendirdiğini ifade etti.