Seriye devam

Sezonun ikinci devresinde iyi bir giriş yaparak zirveyi devir alan ve liderlik koltuğuna yerleşen Sapanca Gençlik, hafta sonunda Kocaali ekibinin konuğu olacak. Zorlu mücadelenin hazırlıklarını sürdüren Yeşil-Beyazlı Sapanca temsilcisinde tek düşünce galibiyet morallerin yerinde olduğu Sapanca temsilcisi, zirvede ki yerini sağlama almak ve galibiyet serisini sürdürmek isterken, olası puan kaybı yaşamak istemiyor. Hazırlıklarını artan tempoda sürdürecek olan Yeşil-Beyazlılarda maç öncesinde önemli bir eksik ise bulunmuyor. (Mesut ÇAYIR)

İdman sonrası baklava yediler

Kışlaçayspor 3’te 3 istiyor

Süper Amatör Lig A Grubu ekiplerinden Kışlaçayspor’da Söğütlü deplasmanı hazırlıkları yüksek tempoda devam ediyor.

Parola 3 puan

Sezonun ikinci devresine 2’d 2 yaparak iyi bir başlangıç yapan ve Play-Off iddiasını güçlendiren Arifiye temsilcisi Kışlaçayspor, Söğütlüspor ile oynayacağı mücadelenin hazırlıklarını yüksek tempoda sürdürüyor. Üst sıralar için iddiasını güçlendirmek ve iyi gidişini sürdürmek isteyen Yeşil-Beyazlılarda galibiyetten başka bir şey düşünülmezken, kritik mücadelenin hazırlıkları bugün yapılacak çalışma ile aralıksız devam edecek. (Mesut ÇAYIR)

Kışlaçayspor’da işler yolunda

Lider Yeni Mahalle’de sıkı hazırlık

1.Amatör küme C grubun lideri Yenimahallespor, cumartesi günü evinde Kaynarcaspor ile zirve adına kritik bir maça çıkacak.

Zirve ateşi

Grupta liderliğini sürdüren ve yoluna kayıpsız devam eden Hendek temsilcisi Yeni Mahalle, cumartesi günü sahasında zirvenin iddialı bir diğer ekibi Kaynarcaspor ile kozlarını paylaşacak. Zirveyi yakından ilgilendiren mücadele öncesinde sıkı bir hazırlık içerisinde olan Hendek temsilcisi rakibini evine eli boş göndererek zirvede ki yerini sağlama almak isterken, olası puan kaybına ise tahammülleri bulunmuyor. Zorlu karşılaşma öncesinde morallerin yerinde olduğu Yeni Mahalle ekibinde önemli bir eksik bulunmazken maçın hazırlıkları aralıksız devam edecek. (Kadir KAZIN/HENDEK)

Hendek Yeni Mahalle istim üstünde

Karasu Aziziye U19’ları doludizgin 4-1

U19 Ligi Play-Off Grubunda mücadele eden Karasu Aziziye U19 ekibi, 2.Haftada Serdivanapor engelini 4-1 ile aşarak 2’de 2 yaptı.

Kayıpsız gidiyorlar

U19 Liginde Karasu’yu temsil eden Karasu Aziziye U19 gençleri 2.hafta maçında Serdivan temsilcisi ile karşılaştı. Rakibi karşısında baştan sona üstün oynayan Karasu temsilcisi sahadan 4-1 gibi farklı bir skorla galip ayrılarak 2’de 2 yaptı ve Türkiye Şampiyonasına katılma yolunda iddiasını güçlendirdi. Karasu Aziziye U19’ları 3.haftada ise Kırkpınarspor ile kozlarını paylaşacak. (Mesut ÇAYIR)

Karasu Aziziye U19’ları 2’de 2 yaptı

Geyvespor Akyazı’ya bileniyor

Süper Amatör Lig B Grubu ekiplerinden Geyvespor, Pazar günü deplasmanda As Akyazı ekibine konuk olacak.

Kazanmak istiyorlar

Grupta üst sıralara tırmanma mücadelesi veren Siyah-Beyazlı Geyve temsilcisi, Pazar günü grubun güçlü ekiplerinden As Akyazıspor ile deplasmanda kozlarını paylaşacak. Zorlu mücadelenin hazırlıklarını adeta istim üstünde sürdüren Siyah-Beyazlı ekip, Akyazı’dan 3 puan ile dönerek moral bulmak ve yeni bir galibiyet serisinin ilk adımını atmak istiyor. Artan tempoda hazırlanmayı sürdüren Geyve temsilcisinde kritik deplasman öncesinde önemli bir eksik ise bulunmuyor. (Mesut ÇAYIR)

Geyvespor’da sıkı hazırlık