Büyük heyecan bugün

Bugün saat 16.00 da, TJK Resmi Koşu Programı'nda Kocaeli Kartepe Hipodromu'nda yapılacak olan koşuya at yarışı sevenlerin yoğun ilgisi bekleniyor. TJK Resmi Koşu programı kapsamında düzenlenecek koşu sonrasında dereceye girenlere Sapanca Belediye Başkanlığı Kupası ile plaketleri takdim edilecek. Sapanca Belediye Başkanı Özcan Özen; “Sapanca Belediye Başkanlığı adına düzenlenen at yarışının, geleneksel hale gelmesinden dolayı çok memnunum. Ata sporu at sevgisi bize atalarımızdan yadigar. Desteklemek ve yaşatmak, gelecek kuşaklara aktarmak bizim görevimiz. 1400 metrede gerçekleşecek olan Sapanca Belediye Başkanlığı Koşusuna tüm at yarış meraklılarını davet ediyorum” diye belirtti. 

Sapanca’da büyük heyecan yaşanacak

Ateş ve Kayacık kampta

Hendekli karateci Ömer Faruk Ateş, 7-9 Şubat tarihleri arasında Macaristan’ın Budapeşte kentinde olan Ümit Genç ve U 21 Yaş altı Avrupa Şampiyonası’nda 60 kiloda ülkemizi temsil edecek.

Kampa katıldılar

Hendek Karate Kulübü Antrenörü Nurkan Kayacık ve Ömer Faruk Ateş İzmit Ramada Otel’de milli takımla birlikte kampa girdi. Kocaeli Ramada Plaza Otelde düzenlenen ikinci etap Milli takım kampına katılan Ömer Faruk Ateş ve Nurkan Kayacık 3 Şubat’ta Milli takımla birlikte Macaristan’ın Başkenti Budapeşte’ye gidecek. Karate Milli takım ve Hendek Belediyesi Karate takımı Antrenörü Nurkan Kayacık, “Milli takımımızın kamp dönemini sporcularımız güzel bir şekilde geçiriyor. Sporcumuza ve sporcularımıza güveniyorum. Şampiyon unvanıyla gideceğimiz müsabakaları yine şampiyonlukla tamamlayacağız. Herkesin gözü bizim üzerimizde olacak, bunun bilincindeyiz. Güzel şeyler yapacağımıza inanıyorum. Kimsenin şüphesi olmasın. Milli takımımız Allah’ın izniyle Budapeşte’de düzenlenecek olan Avrupa Şampiyonasına damga vuracağına inanıyoruz. Ayrıca Spora ve sporcuya önem veren ve her zaman yanında olup destek veren Belediye Başkanı Turgut Babaoğlu’na teşekkür ediyoruz” dedi. 


Ömer Faruk Ateş kampa katıldı

Nurkan Kayacık’ta kampta ki yerini aldı

Seray Soydaş Milli kampta

2021 Yıldız Kızlar Avrupa Şampiyonası hazırlık kapsamında U14 Yıldız Kız Basketbol Milli Takımı, 19-23 Ocak 2020 tarihleri arasında Bursa İlinde kamp yapıyor.

İlimizi temsil ediyor

2021 Yıldız Kızlar Avrupa Şampiyonası için hazırlıklarını Bursa’da ki kampta sürdüren U14 Yıldız Kız Basketbol Milli Takımımızda Sakaryalı antrenörlerden Seray Soydaş Yaralı’da yer alıyor. kampın teknik kadrosunda yer alan ilimiz Antrenörü Yaralı, Milli sporcular ile yakından ilgilenmeyi ihmal etmiyor. İlimizi başarı ile temsil eden antrenör Yaralı, başarılı sporcular ile birlikte sıkı bir hazırlık içerisinde. 

İlimiz başarılı antrenörü Seray Soydaş Yaralı’da kampta ki yerini aldı

Hendek’te okçuluk kursu

ilçesinde ki Gençlik Merkezi’nde açılan Okçuluk Kursu’nda eğitimler tüm hızıyla devam ediyor.

Büyük ilgi gördü

Çeşitli spor branşlarında eğitimlerin ve kursların olduğu Hendek Gençlik Merkezi’nde Okçuluk branşında kurs açıldı. Açılan Okçuluk Kursu miniklerin büyük ilgisini görürken, eğitimler ise hız kesmeden devam ediyor. Antrenörlerin minikler ile yakından ilgilendiği kursta ki eğitimler oldukça renkli görüntülere sahne olurken, sporcular bir hayli eğlenceli vakit geçiriyorlar. 

Eğitimler devam ediyor

Miniklerin kursa ilgisi oldukça yüksek

Yüzmede mola yok

Sakarya Olimpik Yüzme Havuzunda ara tatil döneminde İl karması sporcuları antrenmanlarına tüm hız devam ediyor.

Ara vermediler

Okul döneminde haftanın belirli günlerinde çalışmalarını sürdüren Yüzme İl karması sporcuları, ara tatil dönemini de boş geçmiyor. Ara tatil sürecinde de Olimpik Yüzme Havuzunda bir araya gelen yüzücüler, antrenmanlarını aralıksız olarak sürdürürken, yeni dönemde ki çeşitli turnuva ve yarışmalar için sıkı bir hazırlık yapıyorlar. Oldukça eğlenceli bir ortamda gerçekleştirilen idmanlarda yüzücülerin bir hayli istekli halleri ise dikkatlerden kaçmıyor. 

Havuz’da dur durak yok

Yükseliş Basketbol direnemedi 78-63

Bayan Basketbol 2.Liginde mücadele eden temsilcimiz Sakarya Yükseliş Basketbol, Bursa deplasmanından mağlup döndü.

Yine olmadı

Ligde üst üste aldığı kötü sonuçlarla sıkıntılı günler geçiren Bayan Basketbol takımımız, ligin 18.haftasında Bursa deplasmanında Bursa Büyükşehir Belediyesi ekibine konuk oldu. Zorlu deplasmanda zaman zaman etkili oyun ortaya koyan Sakarya Yükseliş Basketbol, rakibine son bölümlerde yeteri direnci gösteremedi ve parkeden 78-63’lük skorla mağlup ayrılmaktan kurtulamadı. Temsilcimiz bu sonuçla birlikte üst üste 4.mağlubiyetini elde etmiş oldu.

Bayan Basketbol takımımız umduğunu bulamadı.