Sakaryaspor'da 3 dönem yöneticilik, 6 dönem başkanlık olmak üzere 9 yıl görev yapan Selahattin Aydın, Tv264’te yayınlanan Spor264 Özel programına konuk oldu.

İşte Selahattin Aydın'ın programda öne çıkan açıklamaları...

*Mevcut yönetim Sakaryaspor’un borcunu kuruşuna kadar açıklamak zorunda. Kimin döneminden ne varsa ortaya dökülmeli.

*2016 yılında futbolculardan Fikret Topaloplu ile anlaşamadık, iki futbolcuya da ulaşamadık. Onun  haricinde vergi ve sigorta borcu hariç borçsuz bir şekilde kulübü devrettik.

*Sakaryaspor’un kuruluş tarihi kadar önemli bir sezondur 2013-2014 sezonu. Bu kadar sıkıntının ardından 2016 yılında borçsuz bir kulüp bıraktık.

*2016 yılında kongreye gideceğimizi ilan ettiğimde ne olur benim başkanlığımdaki yönetim dahil geçmişte Sakaryaspor’da görev yapmış kimse bir daha Sakaryaspor’a talip olmasın, yeni isimler çıksın dedi. Çünkü dosyaları çözerken öyle bir manzara vardı ki gördüğümüz. Fakat ne garip kulübe en büyük zararı veren arkadaş geldi kulüp başkanı oldu.

*Sakaryaspor’da mevcut yönetim bu kulübün ne kadar alacağı borcu var net ortaya koymalıdır.

*Ekrem başkanın önüne bu mali tablo gitsin. O da diyecektir ki “bu dipsiz kuyu buna daha fazla para harcamaya gerek yok” Çok büyük rakamlar telaffuz ediliyor.

*Mali disiplin olduğu sürece bugün olmadı yarın bu başarı sağlanır.

*Başkanlığı bıraktıktan sonra 3 kongreye geldim. Aman ipin ucunu kaçırmayın dedim. Bir anlamı olmadı, ipin ucu kaçmış. Hesabı kitabı bile net ortaya koyamıyorlar. Bu şehrin iş adamına, belediye başkanına yazık.