Geleneksel Okçuluk Çadır Salonu , Gençlik ve Spor İl Müdürlüğümüz tarafından bu yıl hizmete açıldı. Türk tarihini ve kültürünü tekrar yaşatmak adına açılan Geleneksel Okçuluk Salonunda antrenman yapan sporcular hedefi tam isabetten vuruyor. Yine Gençlik ve Spor İl Müdürlüğümüz tarafından Serdivan Spor Salonu bahçesine 1 adet Tenis antrenman kortu ve 2 adet Uluslararası Müsabakalara uygun tenis kortu ve Yarı Olimpik Yüzme Havuzu yapımı için çalışmalar başladı.

Gençlik ve Spor Bakanlığımız tarafından 2013 Yılında Hizmete sunulan Sakarya Serdivan Spor Salonunda Basketbol, TOHM (Branş antrenmanları), Judo, Halter, Okçuluk, Eskrim, Fitness , Geleneksel Okçuluk, Wushu, Atıcılık, Karate, Pilates, ve Satranç branşlarında antrenmanlar yapılmaktadır.
Gençlik ve Spor İl Müdürü Arif Özsoy ; “ Pandemi süresinde kapalı olan Serdivan Spor Salonu , normalleşme sürecinin ardından tekrar hizmete açtık. Salon Sporlarının büyük çoğunluğunun yükünü çeken Serdivan Spor Salonunun dezenfekte işlemlerine , temizlik ve sağlık kurallarına uyularak, antrenmanlar başladık. Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü olarak, sağlıklı bireyler yetiştirmenin ve Sakarya’nın yeni şampiyonlarının Türkiye’de ve Dünya Çapında başarılar elde etmesi için , tüm tesislerimizi vatandaşlarımızın hizmete sunmaya devam ediyoruz” dedi.