TFF 2.Lig Kırmızı Grup'ta Sakaryaspor deplasmanda Sivas Belediyespor'un konuğu olacak. Bir tarafta ligde son 4 deplasman maçında 3 beraberlik, 1 mağlubiyet alan Sakaryaspor, diğer tarafta evinde 4 maçtır kaybetmeyen Sivas Belediyespor.

18 KİŞİLİK KADRO BELLİ OLDU

Teknik direktör Şaban Yıldırım'ın Sivas'a götürdüğü 18 kişilik kafile belli oldu. Sakaryaspor'da kart cezalısı Azad Filiz bu zorlu karşılaşmada olmazken, Ferit Erişçi ise cezasını tamamladı.

İşte 18 kişik kadro: Oğuz Çalışkan, Ahmet Sabri Fener, Alper Tursun, Ferit Erişçi, Canberk Özdemir, Hamza Özdemir, Ümit Yasin Arslan, Berkay Can Değirmencioğlu, Serkan Odabaşoğlu, Denis Taşkesen, Burak Can Kunt, Nuri Fatih Aydın, Onur Eriş, Hasan Bilal, Abdulaziz Solmaz, Sinan Özkan, Okan Eken ve Berk İsmail Ünsal.

EN AZ GOL YİYEN TAKIMLARDAN BİRİYİZ
Sakaryaspor TFF 2.Lig Kırmızı Grup'ta en az gol yiyen ikinci takım. 23 lig maçında 20 gol yiyen yeşil-siyahlılar, kalesinde 18 gol yiyen Ankara Demirspor'dan sonra ligin en az gol yiyen takımı konumunda.

TATANGALAR'A 100 KİŞİLİK KONTENJAN
Sakaryaspor'un 3200 kişilik kapasiteli Muhsin Yazıcıoğlu Spor Kompleksi'nde oynayacağı maça Tatangalar için 100 kişilik yer ayrıldı. Yeşil-siyahlı taraftarların bu sayıyı doldurması bekleniyor.

HAKEM KONYA'DAN
Bu zorlu karşılaşmayı Konya Bölgesi hakemlerinden Mustafa Aydın yönetecek. Aydın'ın yardımcılıklarını ise Abdullah Uğur Sarı ve Emin Barlas üstlenecek.

KAR BEKLENMİYOR
Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün verilerine göre Sivas'ta Çarşamba günü parçalı bulutlu bir hava bekleniyor. Hava sıcaklığının ise -3 derece ile 2 derece arasında olacak.

(SPOR264)