Yarın akşam Yalova’da 3.Lige yükselmek için son maça çıkacak olan Hendekspor, Yalova’da kampa girdi. Tüm Sakarya 25 yıl sonra profesyonel lige yükselecek ikinci Sakarya takımının heyecanını yaşarken Hendekspor sosyal medyada da öne geçti.

Hendek’in birçok kesimi başta olmak üzere, futbolseverler ve Sakarya’nın bir çok ilçesinden vatandaşlar Hendekspora başarı mesajları yayınladı. Hendek’te Hendek Belediye Başkanı Turgut Babaoğlu, MHP Hendek İlçe Başkanı Burhan Namlı, AK Parti İlçe Başkanı Hasan Serdar Baykal ve bir çok kişi mesajlarıyla Hendekspora moral verdi.

ASKF Başkanı Yaşar Zımba ve SATSO Başkanı Akgün Altuğ’da Hendeksporu unutmadı. Özellikle sosyal medyada taraftar gruplarının Hendekspora yönelik destek mesajları dikkat çekerken, yarın akşam 17.30’a kadar gündem çalışmasına katılımın artması bekleniyor.
Sosyal medyada, “Bekle bizi 3.Lig . Haydi Hendek, seninleyiz yanındayız. Başaracağız, biz tarih yazacağız. Biz Şampiyon Olacağız” , “3.lig yolunda Hendekspor’umuz final maçına çıkıyor. Haydi çocuklar tarihi mücadelede kalbimiz sizinle, Sakarya sizinle..İnanıyoruz, kenetlendik, başaracağız. Kupa Sakarya'ya gelecek” mesajları yayınlanıyor