Sakaryaspor’un genel kurulunda başkan adayı olan Uğur Akkuş'un takıma söz verdiği spor malzemeleri bugün teslim edilecek. Yaklaşık 275 Bin TL değerindeki malzemeleyi satın alan Akkuş’un  aldığı spor malzemeleri Türkiye Futbol Federasyonu Bölge Müdürlüğünde Saat 14.00’de yapılacak törenle takıma teslim edilecek.

TARAFTARLARA SESLENDİ
Taraftarlara da seslenen Akkuş, şöyle konuştu:

"CEVAT EKŞİ'YE DESTEKLERİNİZİ ARTIRIN"
“Armanın gerçek sahibi kiymetli, fedakar, cefakar Sakaryaspor taraftarı, Kongre süreçinde bana gösterdiğiniz sevgi ve destekten dolayı hepinize şükranlarımı sunuyorum. En son Bursa’da kaybedilen final maçında inanılmaz görüntüleriniz maçı kazanamasak bile Tatangalarımızın tribün shovları kalplerde yer etmişti. O zaman Kismetimizde değilmiş Şampiyon olmak maalesef. O günden beri Sakaryaspor camiasının mert cesur delikanlılardan ve asil hanfendilerden oluşan bu şehrin en kısa zamanda Şampiyon olması gerektiği beynimde yer etti dolayısıyla kendime dert ettim. Taraftarımızdan en büyük ricam, seçilen başkanımız Cevat Ekşi'ye lütfen desteklerinizin daha fazla artarak devam ettirmesidir.

"YAPILAN HER KÖTÜLÜK SAKARYASPOR'A"
Sebebi de o sizin aşkınızın seçilmiş başkanı, Sizler her zaman sonucunda sevdanızı destekliyor sevdanızla yürüyorsununuz. Şahıs olarak ne bizleri nede herhangi birini değil, Sakaryaspor Başkanını destekleyerek Armayı desteklememiş oluyorsunuz. Yapılan her kötülük Sakaryaspor’a yapılıyordur onun da karşısında cesurca duranlarsınız. Sizden rica ediyor Başkanımızı lütfen desteklemenizi istiyorum.

"SÖZÜMÜ TUTTUM"
Dünya futbolunda olduğu gibi bende bir gün M. City, PSG gibi şirketleşen bir Kulüp başkanı olmak ve tarihi başarılar yaşamak en büyük hayalim olacaktır. Ama bir gerçek varki ancak arkamda Böyle bir taraftar olmadan asla başaramayacağımı da biliyorum. Sizlere Kongrede söz verdiğim gibi, antrenman malzemeleri ve maç Formalarını tüm Sakaryaspor armasına aşıklarına sevenlerine sözümü tutarak yolluyorum. Everest’in tepesine Türk bayrağının yanına Sakaryaspor bayrağını Şampiyon olarak dikmeyi Allah sizlere nasip etsin. Büyük Sakaryaspor taraftarlarımıza ve camiamıza saygı, sevgilerimi sunuyor önünüzde saygıyla eğiliyorum.