Eski Bakan Ersin Taranoğlu, dün Eyüpspor ile deplasmanında karşı karşıya gelen Sakaryaspor'a yapılan saldırının ardından sosyal medya hesabından açıklama yaptı. 

Taranoğlu açıklamasında şu ifadeleri kullandı:
"Sevgili Hemşehrilerim ve Çok Kıymetli Sakaryasporlular,

TAKIMIMIZI YALNIZ BIRAKMADIM"
Bildiğiniz üzere dün oynanan Eyüpspor-Sakaryaspor müsabakasında takımımızı yalnız bırakmadım, tribünde yerimi alarak Sakaryasporumuz’a destek verdim. Ne yazık ki maçta bazı tatsız olaylar da yaşandı. Yaşanan bu tatsız olaylara Eyüpspor Başkanı ve Başkan Yardımcısı en az bizim kadar rahatsız oldular ve hemen müdahale ettiler.

EYÜPSPOR'A TEŞEKKÜR
Eyüpsporlu olan ve takımımıza saldırmaya çalışan provokatörlere Eyüpspor Başkanı ve Başkan Yardımcısı fiziksel müdahalede bulunarak engel oldular. Bu yaşananlara Sakaryaspor Başkanı Cevat Ekşi ve Başkan Yardımcısı Hüdaverdi Bahadır da bizzat şahit olmuşlardır. Ben şahsım adına Eyüpspor Başkanı ve Başkan Yardımcı’sına misafirperverlikleri için teşekkür ederim. Eyüpspor ile Sakaryasporumuz arasında bundan sonra da dostane ilişkiler sürdürmeliyiz, bu dostluğun bazı provokatörler tarafından bozulmasına müsaade etmemeliyiz”