Sakaryaspor'un taraftar grubu Tatangalar, Sakaryaspor'un kongre sürecine ilişkin sosyal medyadan açıklama yaptı. Tatangalar, Sakarya Valisi Çetin Oktay Kaldırım'a çağrı yaparak kongrenin tedbirler alınarak 5 Aralık'ta gerçekleşmesini talep etti. 

Yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:
* Değerli Sakaryasporlular, Kulübümüzün yaşadığı kongre sürecindeki gelişmeleri yakından takip etmekteyiz. Fakat bu süreçteki belirsizlikler ve oluşan gergin ortam tüm şehir sevdalılarının olduğu gibi bizim de canımızı sıkmaktadır. 

* Yarın uzak bir deplasmanda omuz omuza olacak arkadaşların özellikle sosyal medya üzerinden birbirini kırdığı, her gün yüz yüze bakan insanların kongre gerginliği güzünden selamı kestiğine şahit olmak bizleri derinden üzmektedir.

* Valimiz Sayın Çetin Oktay Kaldırım’ın ve mevcut yönetimin bu süreçte üzerine düşen görev; belirsizliklere bir an önce son vermektir.

* Sayın Valim; Şehirdeki bu kaos ortamının bir an önce sona ermesi adına, COVID-19 tedbirleri ve önlemleri çerçevesinde kongremizin 5 Aralık günü kesin olarak gerçekleşmesinde öncü olmanızı rica ediyoruz.
Yeşil & siyah saygılarımızla…