Yalova 114.Tarihi Fevziye Yağlı Pehlivan Güreşleri bu yılda büyük coşku ve heyecana sahne oldu. Altınova Fevziye Köyü Er Meydanında Hendek Belediye Başkanı Turgut Babaoğlu adına güreşen Metin Alpaslan Temizce, zorlu rakiplerini bir bir yendi. Geçtiğimiz hafta Kırkpınar’da yapılan güreşlerde Başpehlivanlığa çok yaklaşan Hendek Belediyesi Sporcumuz Temizce, başaltı boyunda birinci olarak ‘Altın Kemer’in sahibi oldu. Temizce elde ettiği zafer nedeniyle çok mutlu olduğunu ifade ederek, kendisine emek veren ustalarına ve sporun her alanında hiçbir zaman desteklerini esirgemeyen Başkan Turgut Babaoğlu’na teşekkür etti.

1’nci olan Temizce’ye Altın Kemeri kuşanırken, Başkan Babaoğlu tebrik mesajı yayınladı. Babaoğlu, “Göğsümüzü kabartan güreşçimiz Metin Alpaslan Temizce kardeşimi canı gönülden yürekten kutluyorum. Sporcularımızın her alanda elde ettiği başarılar bizleri mutlu ediyor. Bizlere yaşattıkları mutluluk için her biriyle ayrı ayrı gurur duyuyorum. 1’nci olan Metin Alpaslan Temizce kardeşimi kutluyor, başarılarının devamını diliyorum. Bu vesileyle Başpehlivanlarımızı selamlıyor, tüm güreşçilerimize başarılar diliyorum” dedi.

Hendek Belediyesi Güreşçileri vakit kaybetmeden elde ettiği zaferlere yenisini eklemek adına

önümüzdeki günlerde yapılacak olan Tarihi Balıkesir Kurtdereli ve Antalya Elmalık Yağlı Pehlivan Güreşleri için çalışmalara başladı.