HALK54.COM/Bülent YAMAN
Türkiye Güreş Federasyonu Genel Sekreteri Tahir Yılmaz, kurulduğu günden bugüne 15 yılda 13 Avrupa ve Dünya Şampiyonları yetiştiren, Hendek Güreş İhtisas Kulübü'nü ziyaret etti. Ziyarette Genel Sekreter Yılmaz'a, Yağlı Güreş MHK Üyesi Sait Temiz ve Uluslararası Hakem Sadettin Yücel eşlik ederken, heyeti Hendek Güreş İhtisas Kulübü Başkanı Feyzullah Köstereli, Kulübün Lokomotifi eski, Başkan Harun Kaynak, Kulübün Antrenörleri Sefer Sarı, Zafer Başar, Suat Aydın ve Rıza Yetim, TGF ve Güreş Düzenleyen Kentler Birliği Basın Yayın Kurulu Üyesi Güreş Yazarı Gazeteci Cemil Tekin birlikte ağırladılar.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Kulüp Başkanı Feyzullah Köstereli, "Hendek Güreş İhtisas Kulübü ve Hendek TOHM olarak, Sayın Genel Sekreterimizin yapmış olduğu ziyaret bizi fazlasıyla memnun etmiştir. Hatırlanmak çok güzel, zaten Federasyonumuzla yıllardır koordineli bir şekilde uyum içinde çalışıyoruz. Ziyaretlerinden dolayı kendilerine ve beraberindeki hocalarıma teşekkür ediyorum" diye konuştu.

TGF Genel Sekreteri Tahir Yılmaz ise, "Hendek'in bizim gönlümüzde ayrı bir yeri var. Buradaki Başkanlarımla, hocalarımla yıllardır tanışıyoruz. Bir çoğu ile hem minderde hemde çayırda güreş yaptım. O yüzden Hendek bizim için çok önemli, Hendek'te bu kadar kymetli, başarılı hocalarımız varken Hendek'in, Hendek'linin evvel Allah sırtı yere gelmez diyerek, ilgi ve alakalarından ötürü tüm ekibe teşekkür ediyorum" şeklinde konuştu.

Ziyaret günün anısına çekilen hatıra fotoğrafı ile son buldu.