TRANSFER YASAĞI

Sakaryaspor’un eski futbolcularına olan borçtan ötürü 2020-2021 sezonuna en iyi ihtimal ile 3 Milyon TL’lik transfer yasağı ile başlayacağı öğrenildi. Ferhat Yazgan, Ramazan Sal, Umut Sözen, Tevfik Köse gibi oyuncuların yanı sıra birçok oyuncunun alacakları nedeni ile transfer yasağı yeniden gündemde.

10 MİLYON BORÇ ÖDEDİK

Sezon başında transfer yasağı nedeni ile ligin ilk haftasında yeni transferlerini oynatamayan ve 7 Milyon TL civarında bir ödeme sonrası yasağı kaldırabilen Sakaryaspor, devre arasında ise 2 Milyon TL eski futbolcu borcu ödeyerek transferi açmıştı. Ara transferde takıma takviye çalışmalarını sürdüren yeşil siyahlıları önümüzdeki sezon yine transfer yasağı bekliyor.

YENİ YASAK KAPIDA

Daha önce 5 sezon gibi uzun bir süre transfer yasağını açamayan Sakaryaspor, her sezon aynı filmi yaşamaya devam ediyor. Bu sezon iki kez transfer yasağı yiyen Yeşil Siyahlılar, önümüzdeki sezona şimdiden yasakları garantiledi. Geçtiğimiz sezon ve bir öncesi sezon forma giyen futbolculara olan borçlar nedeni ile Sakaryaspor’u şimdiden 3 Milyon TL aşkın bir transfer yasağı bekliyor. Bu rakamın bu sezondan olası gelecek dosyalarla 5 Milyon TL’ye dayanması gündemde.