Kadınlara ücretsizdi

8 Mart Dünya Kadınlar Gününe özel olarak Sakaryaspor yönetimi tarafından Niğde maçı kadın taraftarlara ücretsiz yapılırken, tribünlere gelen kadın taraftarlar oldukça renkli görüntüler oluşturdular. Takımlarını yalnız bırakmayan kadınlar, genç kızlar ve aileler tribünlerde ki yerlerini alırken, maç öncesinde tribünleri dolduran kadın taraftara karanfiller hediye edildi.

Büyük destek verdiler

Kritik mücadelede tribünlerde ki yerlerini alan kadın taraftarların takımlarına olan sevgisi ve destekleri ise görülmeye değerdi. Büyük bir heyecan içerisinde mücadeleyi takip eden Yeşil-Siyah sevdalıları takımlarına 90 dakika boyunca büyük destek verirken, maç sonunda gelen galibiyet en çokta onları mutlu etti. Futbol dolu bir günü geride bırakan taraftarlar stadyumda eğlenceli anlara yaşadılar.

Mutlu ayrıldılar

Niğde Anadolu FK mücadelesinde tribünleri dolduran kadın taraftarlar, aileler ve çocuklar tribünlerde görsel şölene imza atarken, alınan 3 puan ile maç sonunda stadyumu bir hayli mutlu terk ettiler. Kadınların maça olan ilgisinin oldukça fazla olduğu gözlenirken, taraftarlar tribünlerde açtıkları Türk bayrakları ve Sakaryaspor atkıları ile birlikte oldukça güzel görüntüler oluşturdular.