Sakaryaspor Yönetim Kurulu Başkan adayı Uğur Akkuş ve ekibi, Sakaryaspor'u eski günlerine döndürmek için bir acil eylem planı hazırladı.

İşte Akkuş ve ekibinin o eylem planı:

Sakaryaspor Yönetim Kurulu Başkan adayı olarak, kulübümüzün kurumsal ve çağdaş bir yapıda organize olmasını sağlamak, şehir genelinde katılımı arttırmak, süper lig için yol haritası belirlemek ve şeffaflık ilkesi ile vizyonumuza uygun çalışmalar yapmak için adayız.

Güçlü Yönetim Güçlü Sakaryaspor
Sakaryasporumuz’a vereceğimiz para, tamamen bağış olacaktır. Kulübümüze, dönemimize ait borç bırakmayacağız. Kariyerli hoca ve futbolcular ile yapmış  olduğumuz görüşmeleri, kongreden sonra resmiyet kazandıracağız. Kamu kuruluşlarından yardım talep etmeyeceğiz.

Acil eylem planımız
*Kulüp organizasyonlarının (sportif ve idari) Profesyonellerce yönetimi sağlamak İdari ve kurumsal yapılandırmanın organizesine edilerek hayata geçirilmesi.

*Oluşturulan kadro ve kurumsal organizasyonun( Profesyonel yöntemsel kadro dahil) görev tanımı ve sorumlulukları belirtilerek kamuoyu ile paylaşılması.

*Kulüp Mali durumunun bağımsız bir denetim kurulunca incelenmesinin sağlanması, kulüp mal varlığı ve borçların tespitinin başlanması.

*Hukuksal, idari ve mali iş akış organizasyonunun tamamlanması, kulüp yönetimi organlarına işlevsellik kazandırılması.

*Stadyum - Tesisler gibi kamuya ait Sakaryaspor'un kullanımındaki taşınmazları, iş akış personel ve kullanım hakları ile ilgili belirsizliklerin giderilmesi. Personel organizasyonunu sağlamak, mali yükümlülüklerin belirlenmesi, gecikmiş personel ücretlerinin ödenmesi.

*Sakaryaspor TV kurulumu için fiziki alt yapının oluşturularak lisans başvurularının yapılması.

*Sakaryaspor müzesi fiziki çalışmalarına başlayarak envanter tespiti yapılması.

*Stadyumdaki loca ve tribünler başta olmak üzere, tüm eksikleri tespit edilerek Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü ile koordinasyonun sağlanması.

*Stat içi tabela reklam, panolarının led panolar ile değiştirilerek işlevsellik kazandırılması.

*Profesyonel futbol takımı mali yükümlülüklerini eksiksiz olarak tamamlanması. Yarışmacı takımın hedefleri doğrultusunda eksiklerin tespit edilerek takviye yapılması.

*Sakaryaspor'un mali olarak kendi öz kaynakları düzeni taşınmaz gelirleri ile kendine yetebilen bir kulüp haline getirilmesi.


BiZDE HEDEF BiTMEZ
Saygılarımızla...
Uğur AKKUŞ ve Ekibi