Sakarya Büyükşehir Belediye Spor Kulübü Sporcusu Akyazılı Ali Paşa Çakır, Genç Erkekler kategorisinde Türkiye Şampiyonu oldu. Şampiyonluğu ardından Milli Takıma davet edilen Akyazı Ahi Evran Mesleki Teknik Anadolu Lisesi öğrencisi Ali Paşa Çakır bu başarısı ile hem kulübünü hem de okulunu gururlandırdı.

KAPILARI SPORCULARA SONUNA KADAR AÇIK

Akyazı İlçe Gençlik Spor Müdürü Adem Altun ve Kicks-Boks Antrenörü Sercan Demirciden büyük destek alan başarılı genç şampiyon Çakır; "Özellikle Adem Altun müdürüm ve Hocam Sercan Demirci'ye bana verdikleri desteklerinden dolayı müteşekkirim, onların desteğinden büyük güç alıyorum. Buradan genç arkadaşlarıma da seslenmek istiyorum. Spor yapmak isteyenler muhakkak Akyazı ilçe gençlik spor müdürlüğüne gelsinler ve hocalarımla görüşsünler. Kapıları spor yapmak isteyen sporculara sonuna kadar açık." ifadelerini kullandı.

TÜRKİYE'Yİ TEMSİL EDECEK

Öte yandan Akyazılı sporcu Ali Paşa Çakır, 27 Şubat-01 Mart 2020 tarihleri arasında İrlanda’da düzenlenecek olan İrish Open Kick Boks Dünya Kupası için Milli Takımla birlikte İrlanda ya hareket etti. Dünya Kupasında 67 kg.'da Milli Takım adına ringe çıkacak.