Sporun ve sporcunun başkenti olan Hendek, önemli bir organizasyona daha ev sahipliği yapmaya hazırlanıyor. Ümit Genç ve U21 İller Arası Karate Turnuvası 4-5 Aralık tarihleri arasında Hendek’te düzenlenecek. Hendek Belediyesi ile Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü tarafından organize edilen turnuvaya 20 ilden 450 sporcunun katılacağı açıklandı. Cumartesi ve Pazar günü Hendek Yeni Kapalı Spor Salonunda yapılacak olan turnuva Cumartesi günü saat 09:00’da start alacak. Gün boyu yapılacak olan mücadelelerin ardından yine Cumartesi günü saat 14:00’da protokol töreni yapılacak.

Hendek Belediye Başkanı Turgut Babaoğlu, düzenlenecek olan bu büyük organizasyonunun önemine dikkat çekerek tüm Sakarya halkını Hendek Spor Salonuna davet etti. Tüm sporculara başarılar dileyen Babaoğlu, “Sporun her alanında olduğu gibi Hendek olarak elde ettiğimiz sayısız başarıları önemli organizasyonlarda da taçlandırıyoruz. 

Şampiyonların kenti Hendek Ümit Genç ve U21 İller Arası Karate Turnuvasıyla dolu dolu bir hafta sonu sunuyor. Spor salonunda karatecilerimizin güzel mücadelelerine tanık olmaya davet ediyorum. Bu vesileyle sporcularımıza bir kez daha başarılar dilerken bu organizasyonun düzenlenmesinde emeği geçenleri kutluyorum.” diye konuştu.