Dağhan, 2021 yılı Mayıs ayında yapılacak olan kongrede yönetime aday olacağını, bu seçimde ise başkan adayı olma gibi bir düşünceleri olmadığını belirtti.

İşte Ünal Dağhan'ın o açıklaması;

"Çok değerli Sakaryalılar ve büyük Sakaryaspor camiası,

Öncelikle hepinizin mübarek kurban bayramınızı tebrik ederim. Belirtmek isterim ki hakkımda çıkan, 9 Ağustos 2020’de yapılacak olan genel kurul öncesi, Sakaryapor başkanlığına aday olacağım haberleri gerçeği yansıtmamaktadır. Tüm dünyada ve ülkemizdeki spor kulüplerinin yaşadığı ekonomik ve sportif zorluklar ortada iken, kulübümüzün mevcut ekonomik durumu ele alındığında, bilet gelirleri harici hiçbir kalıcı geliri olmayan bir kulübü ekonomik ve sportif başarıya ulaştırmak görüldüğü üzere mümkün olmuyor.

Sakaryasporumuzun tekrardan, Türkiye’de ve dünyada adından söz ettiren bir spor kulübü olabilmesinin sağlanması ancak gerçekçi, uygulanabilir ve katma değeri olan, sürekli ve kalıcı, ekonomik ve sportif projeler ile mümkündür.

Bu doğrultuda, bizde ekip olarak ekonomik ve sportif alandaki çalışmalarımızı, inşallah 2021 Mayıs ayında tamamlamayı, işin ehli olduğuna inandığımız çok değerli, ilgili kişi, kurum ve kuruluşlar ile paylaşıp yapılacak üstün istişareler sonucu tüm projelerin onayı ile büyük Sakaryaspor camiasının yönetimine talip olacağımızı şimdiden siz değerli kamuoyu ve büyük Sakaryaspor taraftarına bildirmek isterim.

Bizim çocukluk hayalimiz hiçbir zaman Sakaryapor başkanlığı değildir, sadece çocukluğumuzdan bize özlem kalan, büyük Sakaryasporumuzun özlenen eski gücüne kavuşmasını sağlamak, Türkiye ve dünyanın dört bir yanında bulunan vefakar ve cefakar taraftarımızı mutlu edecek ekonomik ve sportif başarılar elde etmektir."