Kulüp başkanı Cumhur Genç forma alanları bizzat ziyaret ederek formalarını teslim etti. Kulübe ekonomik gelir sağlamak amacı ile özel olarak tasarlanan ve 1965 adet bastırılan formaların satışı sürüyor. Yeşil Siyahlı yönetim forma alan şahıs ve kurumları ziyaret ederek hem formalarını teslim ediyor hem de teşekkür plaketi veriyor.

YAŞLICA’DAN DESTEK                                                                        

Sakaryaspor eski kulüp başkanlarından Vedat Yaşlıca, forma kampanyasına katılan isimler arasında yer aldı. Kulüp başkanı Cumhur Genç, yöneticiler ve Amigo Ersin Yaşlıca’yı iş yerinde ziyaret ederek desteklerinden ötürü teşekkür ettiler.

AYDIN’DA KATILDI

Güreş Federasyonu Yağlı Güreş Yürütme Kurulu üyesi ve şehrin tanınmış esnaflarından Bahattin Aydın, Sakaryaspor’un forma kampanyasına destek verenler arasında yerini aldı. Başkan Cumhur Genç, Bahattin Aydın’ı sahibi olduğu Yeni Cami Köftecisi’nde ziyaret ederek formasını takdim etti.

YENİGÜN UNUTMADI

Yeşil Siyahlı renklere gönül veren Yenigün Mahallesi Sakinleri ve Eser İlkokulu öğretmenleri tarafından alınan formaların teslimatı yine yönetim tarafından okulda yapıldı. Öğrencilerle birlikte hatıra fotoğrafı çektiren yönetim miniklere şampiyonluk sözü verdi.