Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile Cumhurbaşkanlığı Kabinesi'nin koronavirüs ile ilgili gelinen son nokta ve alınacak tedbirlere ilişkin Beştepe'de yaptığı toplantı sona erdi. Toplantının ardından kararları açıklayan Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın, nisan ayı sonuna kadar tüm spor müsabakalarının seyircisiz olarak oynanacağını açıkladı.

Sakaryaspor, TFF 2'nci Lig'de 34'üncü haftaya kadar maçlarını seyiricisiz olarak oynanacak. Spor264 editörlerinin haberine göre bu süreçte ise Sakaryaspor'un 29.hafta Karabükspor, 31.hafta Bodrumspor, 32.hafta Kastamonuspor ve 34.hafta Bayburt Öİ Spor maçlarını kapsıyor.

Aynı zamanda yeşil-siyahlılar deplasmanda oynayacağı Vanspor maçı dahil olmak üzere Eyüpspor ve K.Maraşspor maçlarında da ev sahibi takım taraftarları olmayacak.

Sakaryaspor yönetimi ise bu kararla birlikte oldukça şaşkına dönmüş durumda. Son haftalarda artan taraftar sayısı yeşil-siyahlı yönetimin elini oldukça rahatlatırken, 4 maçla birlikte toplam zararın 700 bin TL'den yüksek olması bekleniyor. Son olarak Sakaryaspor-Niğde Anadolu FK maçında yönetim 137 bin 440 TL gelir elde etmişti. Öte yandan TFF 2.Lig'de şampiyonluk yarışını yakından ilgilendiren Bandırmaspor, Ankara Demirspor, Kastamonuspor ve Tuzlaspor'da müsabakalarını seyircisiz olarak oynayacak.