Kartepe'deki kamp sürecini tamamlayan ve iki günlük izin yapan Sakaryaspor, TFF 2. Lig Kırmızı Grup'ta Konyaspor ile 20 Eylül Pazar günü deplasmanda yapacağı ilk maçın hazırlıklarına başladı. 

İki günlük aranın ardından Rüstemler Tesisleri'nde yeni sezon çalışmalarına devam eden Sakaryaspor'da Teknik Direktör İsmail Ertekin yönetiminde koşu ve ısınma hareketleriyle başlayan idman, çeşitli çalışmalarla devam etti. Gerçekleştirilen antrenmanda futbolcuların keyiflerinin yerinde olduğu gözlendi.

BAŞKAN YÜCE'DEN SAKARYASPOR'A ZİYARET
Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem Yüce, yeni sezon öncesi Rüstemler Tesisleri'nde Sakaryaspor kafilesini ziyaret etti. Kulüp Başkanı Cevat Ekşi, Teknik Direktör İsmail Ertekin ve futbolcularla görüşen Başkan Yüce, kafileye tatlı ikram etti. 

"HEPSİNDEN ŞAMPİYONLUK SÖZÜ ALDIK"
Ziyareti sosyal medya hesabından paylaşan Başkan Ekrem Yüce, "Sakaryasporumuzun değerli oyuncularını, teknik heyetini ve yöneticilerini yeni sezon öncesi ziyaret ettik. Hepsinden şampiyonluk sözü aldık. İnşallah bu sene o kupayı müzemize götüreceğiz." ifadelerine yer verdi. 

"O SENE BU SENE OLACAK"
Sakaryaspor Kulüp Başkanı Cevat Ekşi ise sosyal medya hesabından, "Büyükşehir Belediyemizin kıymetli Başkanı Sayın Ekrem Yüce'ye nazik ziyaretleri için teşekkür ederim. İnşallah "O" sene "Bu" sene olacak !" ifadelerini kullandı.