Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem Yüce ile yaptığı görüşme sonrasında yönetimi oluşturma çalışmalarına başladıklarını söyleyen Sakaryaspor eski Başkanlarından Erdal Taşkın'ın liste hazırlığı içinde olduğu öğrenildi.

BİR ÇOK KONUDA UZLAŞI SAĞLADIK
Erdal Taşkın dün akşam Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem Yüce ile görüştüklerini belirten Erdal Taşkın, bir çok konuda uzlaşı sağladıklarını ve Yönetimi oluşturmak için çalışmalara başladıklarını söyledi.

İŞ VE SİYASET DÜNYASINDAN İSİMLER OLACAK
Şehirde yatırımı olan çok sayıda iş insanı bulunduğunu belirten Erdal Taşkın “ Hem iş dünyasından, hem siyaset dünyasında başarılı olmuş, yüzü eskimemiş, gerektiğinde ekonomik katkı sağlayabilecek güçlü isimlerle yola çıkacağız” dedi.

GÜÇLÜ BİR YÖNETİM OLUŞTURACAĞIZ
Bakan Yüce'nin Sakaryaspor konusunu İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ile de görüştüğünü belirten Erdal Taşkın “ Biz Büyükşehir'in desteğiyle belki yola çıkacağız ama sürekli belediyenin kapısını çalma niyetinde değiliz. Kapı kapı dolaşıp insanları bıktırmayacağız. Biz güçlü bir yönetimle Sakaryaspor'u iyi bir noktaya getirmeyi hedefliyoruz. Şehrin genel yapısını temsil edecek bir yönetim listesiyle Pazar günü aday olacağız. Delege bize görev verirse Sakaryaspor'un en güçlü dönemlerinden birini yaşatacağız” dedi.