2 AY BEDAVA İNTERNET
Sakarya’da internet denince akla gelen ilk marka olan Myfi, yeni kampanyasını geçtiğimiz haftalarda duyurmuştu. Daha önce Mayıs boyunca devam edeceği açıklanan kampanya’nın Haziran sonuna geçerli olacağını ilan eden Myfi, başka operatörlerden  gelen yeni kullanıcılardan 2 ay boyunca internet hizmet ücreti almayacak. Yani başka operatörden gelen kullanıcılar 2 ay bedava internet kullanacak. Kampanya Myfi’nin ayda 69,90 TL’den başlayan fiyatlarla ADSL, VDSL ve Fiber İnternet hizmetlerindeki tüm paketlerinde geçerli olacak. 2 aylık ücretsiz internetin tadını çıkarmak için yeni abonelerin yapması gereken tek şey www.myfi.com.tr yada 0850 500 0850 numaralı telefon üzerinden operatör değişikliği başvurusu yapmak.

HAZİRAN SONUNA KADAR
Kampanya ile ilgili açıklama yapan Myfi Networks Kurucusu İbrahim Arabul, “Myfi olarak Sakarya’da internet kullanıcılarına uygun fiyatta limitsiz ve hızlı internet kullandırmayı misyon edindik. Bu kapsamda Haziran ayı  sonuna kadar başka operatörlerden Myfi’ye geçecek olan yeni kullanıcılarımıza ilk 2 ay seçtikleri paketi ücretsiz olarak sunacağız. Myfi’ye geçmek ve bu kampanyadan yararlanmak isteyen kullanıcılarımızın yapması gereken tek şey, abonelik başvurusu yada kurulum esnasında son aya ait internet faturası yada ödeme dekontunu paylaşmak. Bu cazip kampanya ile Myfi’nin avantajlarla dolu dünyasına tüm internet kullanıcılarını bekliyoruz” dedi.  

NASIL MYFİ’Lİ OLABİLİRİM
AKK’siz ve altapısız internet imkanı sunan Myfi, ADSL, VDSL, Fiber İnternet ve Uydu İnterneti ile şirketlere yüksek upload çözümleri, simetrik internet paketleri ve Metro Ethernet hizmetleri veriyor. Myfi ayrıca kullanıcılarına belli bir kotayı aştıklarında internetin kesilmesi gibi seçenekler sunmuyor ve özgür internet sağlıyor. Sakarya’da altyapısız internetin adresi Myfi’de ayda 69,90TL’den başlayan fiyatlarla Sabit ücret ve  taahhütsüz abone olmak için 0850 500 0850 numaralı telefondan ve www.myfi.com.tr adresinden bilgi almak mümkün.