Ziyarette Genel Müdür Dinçer ve firma üst düzey yetkilileri ile Karabaş firması sahipleri şirketin çalışmaları hakkında karşılıklı fikir alışverişi yaparak güzel bir sohbet etme imkanı buldular. Arçelik Pazarlama A.Ş. Genel Müdürü Can Dinçer, "Dayanıklı tüketim ve tüketici elektroniği sektöründe Arçelik'in 2020 ve 2021 yıllarında Sakarya’nın en başarılı yetkili satıcıları arasında olan, başarı grafiğini her gün yükselten Karabaş bayimize nezaket ziyaretinde bulunduk.

Bu ziyaretimizi çok daha önceleri yapacaktık ancak pandemi nedeniyle yapamadık ziyaretimiz bugüne kaldı kendilerini tekrar tebrik ediyorum. Yakın bir zamanda Serdivan da yeni bir mağaza açacak olan Karabaş firması yetkililerini ayrıca bu yatırımlarından dolayı da kutluyor başarılı çalışmalarının devamını diliyorum” dedi.

Dinçer Arçelik A.Ş. ile ilgili birkaç başlık verirken bunlardan en önemlisi Kadın Çalışanlar Arçelik’i Ele Geçirdi başlığı olabilir diyerek, yönetim kadrosunda kadın çalışanların son dönemlerden çok daha fazla olduğunu ve bunun etkisinin başarı grafiğinde görüldüğünü söyledi. Büyük dolaplarla ilgili yeni yatırımlarının da olduğunun altını çizen Dinçer büyümeye ve üretmeye devam ediyoruz “dedi.

Arçelik Karabaş Yetkili Bayi sahiplerinden Sinan Karabaş ise, "Genel Müdürümüz Sayın Dinçer'e ve üst düzey yöneticilerimize bu nazik ziyaretlerinden dolayı teşekkür ediyoruz çok faydalı bir ziyaret oldu İnşallah bundan sonra sık sık bir araya geliriz." dedi.Ziyaret esnasında misafirlere Kabak tatlısı ikram edilirken, sonrasında kendilerine çeşitli hediyeler verildi.