SAYŞAD derneği geçtiğimiz gün bir imza günü etkinliğine ev sahipliği yaptı. Aslıhan Ergin Ateş'in, "Hayatın Getirdikleri" isimli şiir kitabının imza günü İl Halk kütüphanesinde gerçekleşti. 

Türk Kadınlar Birliği Başkan ve yöneticilerinin, Deli Dumrul Derneği başkan ve üyelerinin, ADD ve Sayşad üye ve yöneticilerinin yer aldığı etkinlikte, müzisyen ve ses sanatçısı Firdevs Altındaş, Ertan Özer ve ayrıca Sakarya'nın yakından tanıdığı ve sevdiği müzisyen Sefer Beyenal da şarkılarıyla yer aldı. 

Aslıhan Ateş'in şiirlerinin okunduğu günde konuklar şarkılar eşliğinde de güzel bir gün geçirdiler.

Geçtiğimiz haftalarda, Atatürkçü Düşünce Derneği Genel Merkez Yönetim Kurulu Üyeliğine seçilen Ateş, ADD'deki çalışmalarının yanısıra aynı zamanda SAYŞAD üyesi olup edebiyatla da ilgilenmekte. İlk şiir kitabını çıkaran Ateş; "Gerçekleşmesini istediğim bir hayalim gerçek oldu. Çok mutluyum.Yanımda olan tüm dostlara teşekkür ederim." dedi.

Programın sunumunu yapan Sayşad başkanı Çetin Elveren de " ADD Gn.Merkez Yönetiminde bulunan Aslıhan hanımın, derneğimizin de bir üyesi olması önemli bir kazanç Yolu açık, başarıları daim olsun."diyerek Ateş'i tebrik etti.

Program konukların kitapları imzalatması ile son buldu.