Pandemi döneminde ortaya koyduğu başarılı çalışmalarla takdir toplayan Sakarya İl Sağlık Müdürü Aziz Öğütlü'nün kızı Zülal Öğütlü ile Burhan Ülker, Reisoğlu Tesisleri'nde gerçekleştirilen düğün töreni ile dünya evine girdi. 

Genç çiftin nihakını Adapazarı Belediye Başkanı Mutlu Işıksu kıyarken, düğün törenine yoğun katılım oldu. Öğütlü ve Ülker aileleri, davetliler ile yakından ilgilendi. Genç çiftin düğün törenine katılan davetliler ise mutluluklar diledi.

Düğün merasimine Radyo ve Televizyon Üst Kurulu (RTÜK) Başkanı Ebubekir Şahin, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Sakarya Milletvekili Ali İhsan Yavuz, CHP Grup Başkanvekili ve Sakarya Milletvekili Engin Özkoç, Sakarya Vali Yardımcısı Murat Karasu, Sakarya Büyükşehir Belediyesi Başkanvekili Necdet Tömekçe, Serdivan Belediye Başkanı Yusuf Alemdar, Erenler Belediye Başkanı Fevzi Kılıç, AK Parti İl Başkanı Yunus Tever, CHP İl Başkanı Ecevit Keleş, MHP İl Başkanı Ahmet Ziya Akar, İYİ Parti İl Başkanı Selçuk Kılıçaslan, eski Sakarya Valisi İrfan Balkanlıoğlu, Bölge Adliye Mahkemesi Başkanı Nuri Koçar, SESOB Başkanı Hasan Alişan, Sakarya Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Fikret Halis, Sakarya Üniversitesi Tıp Fakültesi Dekanı ve SEAH Enfeksiyon Hastalıkları ve Klinik Mikrobiyoloji Klinik şefi Prof. Dr. Oğuz Karabay, YÖK Kalite Kurulu Başkanı Muzaffer Elmas, İl Müftüsü Hasan Başiş ve çok sayıda davetli katıldı.