Özel Medar Hastanesi Sakarya’dan yapılan açıklamada, Beyin ve Sinir Cerrahisi Uzmanı Op. Dr. Gökalp Karaarslan’ın hastanede hasta kabulüne başladığı ifade edildi. Beyin ve Sinir Cerrahisi biriminde görev yapacak olan Op. Dr. Karaarslan, daha önce Afyon’da görev yapıyordu.
 
OP. DR.GÖKALP KARAARSLAN KİMDİR?
1971 yılında Trabzon'da doğdu. İlköğrenimini 24 Şubat İlkokulu, Orta öğrenimini Cumhuriyet Ortaokulu, Lise öğrenimini ise Trabzon Lisesinde tamamladı. Üniversite sınavlarında Karadeniz Teknik Üniversitesi Tıp Fakültesini kazandı. 1995 yılında Tıp Fakültesinden mezun olduktan sonra  pratisyen olarak sırasıyla Artvin Devlet Hastanesi Acil Servis, Akçaabat Devlet Hastanesi Acil Servis doktorluğu yaptı. İhtisas Sınavında Karadeniz Teknik Üniversitesi Tıp Fakültesi Beyin ve Sinir Cerrahisini kazandı. 2004 yılında ihtisasını tamamladı.13 Şubat SSK Hastanesi, Erzincan Devlet Hastanesi ,Kocatepe SSK Hastanesi, Afyon Devlet Hastanesi, Uşak Ceyline hospital (Medical Park),Afyon Devlet Hastanesi, Afyon Özel Park Hayat Hastanesi, Akşehir Özel Park Hayat Hastanesinde görevlerde bulundu.
Gerek ihtisas boyunca gerekse uzmanlık hayatı boyunca Beyin tümörleri, Bel fıtıkları, Araknoid kistler, Beyin kanamaları ve Anevrizmalar konuları başta olmak üzere 17 uluslararası yayın yaptı. Uluslararası yayınları birçok yurtdışı ve yurtiçi dergilerde referans olarak kullanıldı. Ulusal makale olarak 6, uluslararası sözlü bildiri olarak 5, ulusal sözlü bildiri olarak 100 e yakın araştırma sunmuştur. Uluslararası 7 adet araştırma hakemliği mevcuttur. Omurga ameliyatları, bel fıtığı ameliyatları, boyun fıtığı, bel kanal darlığı, omurga kırığı, boyun kanal darlığı, beyin kanamaları konuları başta olmak üzere binlerce ameliyat gerçekleştirdi.