Genel Başkan Yusuf Uygur Başkanlığı'nda Bursa'ya bir çıkarma yapan Bilim Adamları ve Mucitler Genel Merkezi Yönetici ve Üyeleri'nden oluşan heyet; otomotiv sektöründe yan sanayi olan Öztuğ Otomotiv Fabrikası' nı gezerek, yetkililerden bilgi aldı. 

Önemli isimler
Ziyarette, Genel Başkan Yusuf Uygur'un yanı sıra; BİMUD Ticaret Kurulu Başkanı SDG Mühendislik ve Mikron Grub Yönetim Kurulu Başkanım Ömer Turit, BİMUD Nano Kimya Kurulu Başkanı Bio Kimya Şirketi Sahibi Cafer Bilgin ile Otomotiv sektöründe Beyinci İhsan olarak bilinen ve Türkiye' de ilk olan ve başarılarıyla sanayiye yeni bir bakış açısı geliştiren Adaotogarage ARGE Merkezi Sahibi Elektronik Uzmanı İhsan Boya hazır bulundu. 

Yapay zeka
Fabrikayı gezerek, çalışmaları yakından görme fırsatı bulan BİMUD Heyeti; buradaki yapay zeka üzerine yapılan proje ve çalışmalar hakkında detaylı bilgi sahibi oldu. Bilim Adamları ve Mucitler Genel Merkezi'nin ilerideki önemli projelerinin, hangi alanlarında güç birliğine gidebilecekleri konularında istişarelerde bulunduklarıni dile getiren Başkan Yusuf Uygur; "Bu ziyaretimiz çok verimli geçti. Fabrika yöneticileri ile iş birliği içerisinde olacağımıza dair kararlar aldık" dedi.